Sana
Senior member
cestitke drug, znaci procepilo je, prava ljepotica,zdrava, evo i ovdje se sana namjesta
Hvala Vladimire! Biće u subotu aBdOpaaaa.... Ovo je prava riba. Svaka cast. Bravo. Jedva cekam video
Hvala druže! Pa djelovala je dosta zdravo, iako ima poveću infekciju na repu. Ne znam tačno kako se zove ta bolest, ali mi nije prvi put da vidim ovo kod mladice.cestitke drug, znaci procepilo je, prava ljepotica,zdrava, evo i ovdje se sana namjesta
Da, osjećaj kada se uhvati ova riba nakon milion pokušaja je stvarno vrhunski! Mislim da se to i vidi na meni na videuVrhunski! Ovako stopovanje ribe je jedina opcija.
Obala izgleda bas teska za hodanje da bi se pratili beogovi ribe.
Imao si dobru pomoc!![]()
Hvala druže!Bravo Admire.
Odličan ulov.
Sana druže, sve znaš, hoće mladica guziceSvaka cast Admire snimak je ispao spontan haj cao, desi se jednom u sto godina kad te trbuh odvede na to mjesto i nesto ti govori da ce bas tu "sapeti".
Ja sam jucer krampao po Vrbasu od jutra do mraka, teska je to rabota, spavao sinoc od 7 jutros 7
Dopada mi se režija i ona muzika na kraju. Verujem da tvojoj sreći nije bilo kraja u trenutcima dok si se slikao sa takvom ribom. Još jednom bravo na ulovu.Evo i videa:
Samo je još falila kafana sa kariranim stolnjakom da se završi dan. Ali za prvu pomoć posluzila i neka njemačka![]()