Musicarenje Slovenija dvd

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Odgledao sam.Lepo nema sta.Jednu stvar sam primetio a to je da cesto koriste indikatore kad love nimfama.

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Meni jos nisu stigli dvd valjda zbog novogodisnjih praznika.Al jedva cekam

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
gringo je napisao(la):
Odgledao sam.Lepo nema sta.Jednu stvar sam primetio a to je da cesto koriste indikatore kad love nimfama.

Izvini, gde si nabavio DVD?

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Prijatelj (profesor Vlada) ga je kupio zajedno sa "Mongolijom" pa mi narezao.Javi se preko privatnih poruka ako hoces da ti posaljem.

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ja sam svoje porucijo preko interneta evo adresa YU4YOU.COM

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas sam dobijo dvd i odmah sjeo zapravo lego u seciju i pregledo obadva odjednom.Slovenija je super sasvim sam zadovoljan priroda i posebno Sava Bohinjka su me odusevili.Al sta nemogu da svatim da u onim malim rijecicama ili potocima vade onolike lipljane to je stvarno bozanstveno vidjeti.Jedino mi je zao sto je zima duga pa necu biti u prilicu da lovim lipljana jos nekoliko mjeseci.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Recite gde mogu da dodjem do diska posto vidim da ga po trafikama vise nema?????????????

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
:) :tbumb: :bye:

U vecim MAXI diskontima po NBgd-u ima skoro svih DVD-a....i lova i ribolova....ima jos uvek i Mongolije i Slovenije........250din.  Pozdrav...

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala,batke ali ja ovde u Nisu obisao sve zivo i nigde da naleti na nesto sto asocira na ribolov..
Ili sam toliko corav  :doh: :doh: :doh: :doh:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Probaj po megamarketima al bez zezanja! U Nišu beše ima TEMPO, Rodić, Merkator šta li, a po Maxijima sam par puta nalazio neke skroz interesantne filmove, samo treba stati i rovariti po gomili diskova pola sata. Lako je moguće da ima i kod kolportera, njima znaju dikovi da stoje ihaaaj!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Blue FOX imas na malo bolje opremljeniji trafikama, a i na pumpama. A mozda i po megamarketima - nisam posetioc istih :)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ja ispado corav kod ociju,hvala kolege sto pomogoste slepom coveku da progleda  :'( :'( :'( :'( :'(

V

vaga

Guest
Nije samo fora da bacis pogled na stand sa diskovima i vidis ima li ili nema,da pitas prodavca i tu nema vajde jer veruj mi on nema pojma,mislim imali smo do skoro... i sl.,nego slobodno pridji uzmi ih u ruke,pregledaj videces da je tu negde...pozz :-X
A ima ga  i na NIS pumpama duz auto-puta

Vrh Dno