Mušičarenje smuđa

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
37
Svadbene boje! Je l misliš da je ožiljak izmedju leđnih peraja od kormorana?

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
1.909
lako moguće da je od kormorana, i bijela riba koja se lovi uokolo na tom dijelu Drave često ima oštećenja,
zanimljivost je da ih ulovim u porastu ili vrhu porasta vode kad ganjaju jata sitne ribe makar to bilo i u podne, vodostaj varira često, slično kao i na Drini zbog uzvodne hidrocentrale samo u puno manjim intezitetima

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
268
Ja sam samo dva uhvatio na Drini,baš u samom porastu (doduše na spin).Tako da mi je ovo bitan podatak,ako mi se ukaže prilika napašću jedan stari teren,sav je u stijenama a znam da su tu sakriveni!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
@Mlinka
Bravo za smuđeve.
Koju klasu štapa i strune koristiš, da li je struna plivajuća, intermediate ili tonuća? Da li su ti strimeri otežani?

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
1.909
štap je epic klase #6, struna je monic advanced plus klase #5, nešto između plivajuće i intermediate, prozirna, streameri su večinom od perja, ili od dlake lisice ili bucktail, naljbolji se pokazali gamechangeri 6-7 segmenata, od perja petla, lameta i bucktaila, neotežana udica vel 4 ili 6 s uv lak glavom, predvez fluorocarbonski s fluorokarbonskim tipetom 0,23-0,26 mm

Vrh Dno