Musicarenje U Grckoj

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Mozda je sad kasno, jer prolazi sezona godisnjih odmora, ali ce nekoga da interesuje sigurno. Pre 2-3 godine, poso sam kolima na more. Konkretno na Krf. Putovao sam sam, a tamo me je cekalo drustvo. Na putu za Krf, prolazi se kroz grcku pokrajinu Epir. Jedan deo je kontinentalni i planinski. Posto imam prijatelja u malom mestu blizu Janjine (mesto se zove Metcovo), svratio sam kod njega da prenocim u njegovom hotelu. Posle vecere, poceli smo razgovor, o lovu i ribolovu. Kad on meni kaze (stariji je covek), da je nekad musicario ali ga stisla reuma pa vise to ne cini, vec samo lovi. Pitao me kako da nadje stene Jugoslovenskog trobojca, gonica, i ja mu sredim. U znak zahvalnosti pita me sta zelim. Odgovorio sam mu da bi voleo da probam da musicarim malo na obliznjim rekama. Covek kaze, nema problema. Inace, u grckoj veoma malo ljudi peca, pa nema ni dozvola. Mozes da pecas koliko hoces. A reke pune pastrmki i klenova. Ujutru mi dao opremu, neki njegov SAge ( ne secam se koji je bio) i pravac reka VOIDOMATIS. Posle sam bio i na jos nekim rekama, ali se ne secam imena. Zagori ili tako nesto. LJUDI!!! kakav dozivljaj. Prelepo. Odma sam javio ortacima da me ne cekaju, i ostao sam deset dana u Mecovu.
Preporucujem svima, koji putuju u Grcku, jos ako idu na Krf, da obavezno svrate i bace muvu koji put. Oko Janjine, koji je najveci grad u tom delu (cinimi se), ima dosta reka i jezera, gde moze da se musicari.

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
:tbumb:

Prilozi

• metsovo.jpg
    metsovo.jpg
    57,8 KB · Pregleda: 333
  • voidomatis.jpg
    voidomatis.jpg
    61,5 KB · Pregleda: 421
  • metsovo.jpg
    metsovo.jpg
    57,8 KB · Pregleda: 317
  • voidomatis.jpg
    voidomatis.jpg
    61,5 KB · Pregleda: 327

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Zao mi je sto sad nemam vise fotki. Ne znam gde mi je disk sa slikama, cim ga nadjem bice fotki ulova i reka.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Bilo bi lepo da vidimo još koju sliku ove prelepe reke. Na slici izgleda fenomenalno  :yeswink: Na koje muve si lovio klena tamo?

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Evo kopam po diskovima da nadjem fotke. Negde su se zagubili u selidbi. A pecao sam na kocijase, mrave, jednodnevke, ma na sve na sta pecamo i ovde.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
AL SI NAM DOBRO OBECAO :-X :-X :-X :-X :-X :-X :hammer:

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Ja cu vec u subotu najverovatnije biti na Voidomatisu. Krecem podstaknut ovom pricom. Nadam se da ce biti lepih iskustava...  :blush:

Vrh Dno