Musicari i akvaristika (ciklidi)

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
To sto se tesko mresti znaci da je kilava riba :yeswink:Skusaj me sa tvojim imidzom ide suncanica (narodski Japanac),ili eventualno cverglan.A ovu Stoju sa grand podmladkom stavi u tiganj i slusaj kako cvrci ........ samo, samo, samo da mi budes....

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Vlado, vrhunska akvaristika i vrhunski sportski ribolov idu ruku pod ruku. Diskusi su sam vrh slatkovodne akvaristike (proveriti), a mušičarenje je to isto u sportskom ribolovu. Ti nemaš iskustva sa akvaristikom, čim se olako sprdaš sa onima koji u svojim akvarijumima razmnožavaju ribe, a posebno turquoise discus-e.
Sportski ribolovac koji nije i akvarista, ostaje uskraćen za brojna saznanja iz vodenog sveta. Nema vrhunskog poznavaoca vodenog sveta koji ga nije izbliza upoznao. Ponašanje riba poput pastrmki, grgeča, basova, štuka, klenova, crvenperki i šarana, uči se putem akvaristike.
Gringo, hitno uradi isto što je i naš kolega Mersid večeras uradio- prebroji lovu i formiraj akvarijum. Naš sjenički pobratim u ovom trenutku, u svom stanu pored Čaira, ima pravu odgajivačnicu riba koje se zovu Betta splendens. To je ono što naši zovu riba-borac.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ma znas da te zajebavam :bleh:.Postujem ja trud svih akvarista posebno onih koji gaje ribe sa posebnim potrebama (ovo zvuci kao da su te ribe invalidi :doh:). A od onih nabrojanih basa, stuku, i sarana mislim da i ni ti nikad nisi cuvao :bleh:.
Planiram i sam da pocnem da cuvam ribe al' me trenutni uslovi ne zadovoljavaju. Za godinu dve ako bog da pa pocnem da zivim sam imacu jedan od najvecih akvarijuma u Nisu.Do tad moracu da se zadovoljim zajebavajuci vas koji cuvate Saban ribe.
U moj akvarijum ako ne udju autohtone ribe, verovatno ce uci ciklidi (jbg koji) a akvarijum ce liciti na prosli Lakijev (ovaj sad mu je :puke:kad je u pitanju lepota, mada lencuga kaze da ce da sredi novi jos bolje).

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Jao pa Mersidu ce i ona tvoja pivska flasa da ugine :D A znam i zasto hoce da cuva borce ( pa logicno cim je mnozina) al' prijavicu vas za okrutnost prema zivotinjama! Ili ti mozda hoces sam da se prijavis?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Auuu što je kod mene zanimljivo!!! Krenuli u šetnju, keva i ćale biju redom po akvarijumu. Probao sam da uhvatim 10-tak i prebacio sam ih u mrežicu, ali ih ostatak pojeo kroz mrežicu!!! Neka im je slava i hvala. Nažalost budućnost im je mračna, previše je agresora, ali zasada keva i ćale uspevaju!!!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Evo jedne stare fotke, tek da vidite od koga ih sve brane!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
istockphoto_4396449_colorful_tropical_discus_fish.jpg

discus.jpg

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Moji su u odgajivačkom, a ne ukrasnom akvarijumu, poput ovog. Da li sad treba da ti napišem jedno dve-tri stranice u čemu je razlika? Gringo, batali akvaristiku. Knjigu u šake, a u slobodno vreme, delji bambule, jer će uskoro doći dan kada ćeš da voziš (malo ti, za promenu) u Radov Dol, Klenje ili Sinjac.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Alo Mixe, omanji malo da deljes toliko BAMBULE,kako si se nameracio oces Nisavu bez riba da ostavis :hammer: :hammer: :hammer:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
gringo je napisao(la):
Randjo sta je ovo Grand parada :D? Pravi detalj koji ide uz ovakvu "muziku" je ova pivska flasa desno :firends:.
Odavno ne procitah pametniji post od Gringa. Iako nije akvarista dobro razume sta je Grand i kako se manifestuje u svim civilizacijskim entitetima, a flasa je tu samo da upotpuni ugodjaj.
Bravo Mixicu stari folkeru. Seka para siempre
Kod mene noviteti
Lamprologus ocellatus
picture.php

Telmatochromis temporalis Shell
telmatochromis-shell.jpg

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Laki si zbog ovog prvog hteo da idemo u Afriku i ronimo u Tanganjiki?

Vrh Dno