Musicari i akvaristika (ciklidi)

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Milance  :respect1:

Lucky, ovaj Lamprologus ocellatus izgleda fenomenalno  :tbumb:. Nadam se da ces uspesno da ih mrestis.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Među mušičarima, sve sami ciklidaši. Toni ima patuljaste američke, Milanče krupne američke, Laki razne afričke, a ja, kraljeve slatkovodnih akvarijuma i ciklida, američke diskuse.
discus_cobalt_red_dragon.jpg

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Mixmaster je napisao(la):
Među mušičarima, sve sami ciklidaši. Toni ima patuljaste američke, Milanče krupne američke, Laki razne afričke, a ja, kraljeve slatkovodnih akvarijuma i ciklida, američke diskuse.

Ama samo ne znam zašto postavljaš slike tuđih diskusa umesto da si nas zatrpao fotkama tvojih - sve od ikre pa do one poslednje fotke. Uvek volim niškog diskusa pre nego singapurskog bez obzira kako su ga okrečili :D!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Da znaš da nemam baš neke slike. Moji diskusi žive u polutami (znaš da im to prija), pa mi nijedan pokušaj slikanja ne uspeva. Jedino sam sa Lakijevim S3 upeo nešto da napravim uz pomoć blica, ali diskusi ne vole sevanja i slične cirkuzijade.
Videćeš ih kod mene. Evo jedne slike mog diskusa.
index.php

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Kod mene opet sex i to uspešan. Par Cichlasoma Synspilum je konačno pobio sve pripadnike svoj vrste u mom akvarijumu i izmrestio se.- Izvalile su se ribice i već treći dan ih premeštaju iz jame u jamu. I pizde sve ostale stanovnike akvarjuma. Evo jedan filmić sa Yotube-a, slično je i ovde kod mene.
[flash=600,480]http://www.youtube.com/v/IwUxGi-sY6k&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IwUxGi-sY6k&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/flash]

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Eto nadjoh konacno i ovu temu na sajtu... :D posto sam noviji.
Imam i ja neke Tropheuse (ikole i maswe po 15 komada)...ali sam resen da ih prodam jer moram da renoviram sobu pa cu opet nabaviti neke tropheuse ili ko zna mozda neki nano reef tank! :lol:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Bez reči... i sve to u zajedničkom akvarijumu, kako ih čuvaju nemate pojma :doh: Gornja slika je tata, a donja mama :tbumb:

Prilozi

• IMG_3401.JPG
    IMG_3401.JPG
    205,8 KB · Pregleda: 107
  • IMG_3404.JPG
    IMG_3404.JPG
    196,9 KB · Pregleda: 107

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Ruki je napisao(la):
Eto nadjoh konacno i ovu temu na sajtu... :D posto sam noviji.
Imam i ja neke Tropheuse (ikole i maswe po 15 komada)...ali sam resen da ih prodam jer moram da renoviram sobu pa cu opet nabaviti neke tropheuse ili ko zna mozda neki nano reef tank! :lol:

Prodao sve...

Vrh Dno