Musicarska druzenja u Beogradu

architect

Junior member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
0
Odlicno, to je prava stvar, uskoro ce i nasa sekcija, svakog cetvrtka, jedva cekam da i mi u Nisu pocnemo da se okupljamo.

P.S. Mix-e Oktobar vec poceo, a nema sekcije.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Hey, hey, Nišlije, ovo je BG rejon. Dozvolimo im da sami popunjavaju ovu temu.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ono sinoć je bilo super exte prijatno druženje s ljudima koje sam prvi put vidio u životu.Momci,svaka vam čast i kao ljudima i kao "komunistima".Što reče Peđa,uši su mi bile kao radari,dok sam pokušavao da uhvatim sve razgovore.Nadam se da će ovaj vid druženja zaživiti,da ćemo nastaviti,pa i u najvećoj zimi.To doduše i jeste pravo vrijeme,al se bojim leda(na autoputu).Još nešto me muči.Sljedeći put ćemo,nadam se ,učiti da vežemo,jer imamo i od koga.Al da onaj parking ispred "pendreka" nije malo mali kad se odlučimo da vidimo kako nam ide bacanje?Pogotovo što je i Ivan tu.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D
Za bacanje cemo morati da nadjemo drugo mesto, imamo vec potencijalnu varijantu, ali o tom potom.
Sjekloca, za akademsku atmosferu uz pivo nije potrebna biblioteka, To je bilo u USR "Galovica", koji se popravio za bar dve duzine otkad sam pre 15-ak godina zadnji put bio tamo. Meni licno je jako interesantno bilo kako nas strpljivi domacin, Nenad, trpi do jedan iza ponoci - uobicajeno vreme ribolovackih udruzenja.
Lucky, to ti je kriva predtava, pravili smo maketu brzaka sa Jelasnice od pivskih flasa kao stena i soljica od kafe kao virova. :hammer:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
rabbit je napisao(la):
To doduše i jeste pravo vrijeme,al se bojim leda(na autoputu).Još nešto me muči.Sljedeći put ćemo,nadam se ,učiti da vežemo,jer imamo i od koga.Al da onaj parking ispred "pendreka" nije malo mali kad se odlučimo da vidimo kako nam ide bacanje?Pogotovo što je i Ivan tu.
E Zeko ima i za to resenje. Pored one zgrade gde si se parkirao ima livada jedno 50x70m (po mojoj odaokativnoj proceni) ali je ti nisi video od zgrade :hammer:
Livadazamusicarenjecopy.jpg

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Juce sam bio na Adi CIganliji na skupu koji je organizovao konkurentski sajt gde je Aca Ivanovic imao fly casting ili srpski bacacku prezentaciju. Iako sam zakasnio zbog privatnih neodloznih obaveza oko dva sata, Aca je kao veliki znalac i pravi showman energicno plenio jos odgovarajuci na "pitanja slusalaca". Svi koji smo bili u utorak u Galovici smo se nasli tamo i bilo je lepo, za mene je bio dozivljaj da uzmem u ruke Vukov stari Hardy prav k'o moj i za nijansu meksi (to je zaista vrlo prav, a mek stap, da ne bude zabune), ali kojim se bukvalno baca sa stisnutim novinama pod mishkom, tipicna stara tradicionalna engleska skola bacanja. Prava lepota. Ivan je takodje pokazivao Vuku i Zeki switch cast... ma bilo je lepo. Kako sam shvatio, "nije odrzana nagradna igra sa RIO strunama kao nagradama", culo se o najavi pocetka izlazenja Fly FIshing casopisa, prodavani su pleteni predvezi (momak iz Lazarevca?), osim sa poznatima i urednikom - vlasnikom buduceg casopisa ostalih kontakata nije ni bilo ili su bili strogo formalni. Vreme je bilo u padu temperature i pojacanju vetra, a rucak je bio dobro organizovan. Goste iz Hrvarske koji su najavljeni nisam upoznao, mada su bili tu, ali su i u restoranu bili donekle izolovani, pa iz toga pretpostavljam da je skup kao odredjeni vid promocije trebalo da posluzi i pripremi ... neka svako misli sta hoce i ume.
Slike nemam, Lucky mi nije dao S3... A i da ne bude svakakvih mazanja po njima.  :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Lepe vesti iz Beograda. Nadajmo se da će okupljanja i organizovanje beogradskih mušičara dati dobre rezultate.
Sećam se kada je u Nišu, pre deset godina počinjalo na veoma sličan način. Entuzijazam je prštao na sve strane, a identične ideje su bile na korak od realizacije. Mušičarski časopis, Savez mušičara Srbije, škole mušičarenja...Koliko li sam samo puta to čuo? :doh:
Mnogo toga se ostvarilo, ali dosta toga je još uvek samo san.
Voleo bih da sam u njihovoj koži, jer početni entuzijazam je kao prvi poljubac. Izgaraš od želje, lepo ti je i zamišljaš samo lepe stvari. :amore:
Ostaje da vidimo da li naša metropola sposobna da iznedri konkretne mušičarske akcije ili će se sve završiti na lepim fotografijama, pričama, novinskim bombastičnim naslovima, livadi...

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Pa ako mislis na porast prometa musicarskog pribora, to je vec sad evidentno i sa odlicnom perspektivom.
A sve ostalo sem entuzijazma hobista jos uvek je nezahvalno prognozirati. Posebno perspektivu kad zazivi, ako zazivi. A da treba da zazivi - treba. Ako zivi kako treba - odlicno. Ako iz bilo kog razloga ugine ili zastrani - opet odlicno, ima se kad praviti drugo, sto rekli braca Romi!

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Osjećam neko nepovjerenje u ovo što se radi!Ili mi se čini?Nadam se da griješim,u suprotnom ne bi valjalo.Taman je zaživilo neko druženje.Prvo Galovica pa sad Ada...Tako bi trebalo nastaviti.Bez obzira ko organizira,ja koliko sam shvatio,na sva okupljanja su svi dobrodošli.I stare trzavice su bile juče iskulirane,znači,i mušičari u Srbiji su shvatili da treba da su gospoda i da se tako ponašaju.Ja nisam gospodin,ja volim što sam seljačina,i izbjegavam da se svađam bilo s kim,pa čak i kad moram.Mada,u mojoj filozofiji,ja kažem šta mislim,pa šta mi Bog da.Mada,meni lično,bez obzira na komentare,bijaše lijepo i u Galovici i na Adi.Samo mi je žao što u jeb Novom Sadu nema dovoljno mušičara,pa da i mi pokažemo kakvi smo domaćini.A kakvi smo gosti,to smo već pokazali,jel.
Zato,nadam se da ćemo istrajati ,i da nećemo popustiti pred izazovom.
Ma oćemo sigurno(istrajati),ne sekiram se.
Ivane,care,otvorio si mi oči na Adi ,hvala ti na strpljenju.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Evo malo slika od juce! Aco je pokazivao elipsoidne zabacaje sa stapom od 7"6' :respect:
Adaflycastingday004.jpg

Adaflycastingday007.jpg

Adaflycastingday006.jpg

Adaflycastingday005.jpg

Adaflycastingday003.jpg

Ovo je neki radnik elektrodistribucije, obelezava visokonponski vod i provocira Ciganlijske manijake u zbunju polozajme svog tela :sm:
Adaflycastingday008.jpg

Gejzir na Adi pred zalazak Sunca!
Adaflycastingday009.jpg

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Za duhovitost, odmah po jedan plus 100ki i PedjiBG! :D :D :hammer:
Šalu na stranu, lepe slike, koje govore više od reči. Iako nisam ljubitelj Fly Castinga, kao posebne nauke i sporta, znam da su Aco i Ivan odlični u tome. Verujem da su pali i aplauzi, jer se ovako nešto retko viđa u okolini Beograda.
Ova ideja sa trakom i obezbeđivanjem prolaznika je odlična. Srećom, elektrodistribucija je pored samog Čaira, pa ćemo vrlo brzo doći do traka, kada instruktori posete Niš. Ne zezam se.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Nedavno sam saznao da mušičarska sekcija u Nišu broji više od 300 glava.Ima li istine u tome?

Vrh Dno