Musicarska druzenja u Beogradu

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pa znas li ti covece posto je karta za gradski prevoz, a tek za notjni  :doh:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pa od beogradske autobuske stanice ("BAS") do "Galovice" ima nekih 5-7km. Ako te ne mrzi moze  :tbumb:
E a sad ozbiljno jel se zezas il bi stvarno dosao?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Dosao bih, ali mi, nazalost nedostaje vremena. Nije problem to sto cu baciti dupe u auto i za dva sata biti u Bg, nije ni problem to sto cemo verovatno osusiti gajbu piva i popusiti dve pakle cigara, nije problem ni to da vozim iz Bg za Nis od 02:00 do 04:00... mogu ja to, nije mi prvi put... al mi je problem sto cu ceo sledeci dan biti kao prebiven. A posao mi je takav da sebi nemogu sada da dozvolim taj luksuz. Neki drugi put - verovatno! U svakom slucaju, hvala na pozivu... i ponasajte se kao da sam s vama.  :bye: :bye:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
U svakom slucaju, hvala na pozivu... i ponasajte se kao da sam s vama.
Nema na chemu nadam se da ce ti se pruziti prilika da dodjes u skorije vreme. A ponasamo se mi vrlo se ponashamo  ;) :D

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Ovaj put se nalazimo u petak 23. 11. 2007. u 20h u prostorijama SDR "Galovica".
Svi ste dobro dosli

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Juce sam razgovarao sa Zekom, koji je prosli petak bio sluzbeno sprecen da prisustvuje okupljanju musicara-pacera i pridruzenih clanova ("pri-pacera") u "Galovici" i pao je s njegove strane predlog i pitanje da li bismo mogli da sem sto smo pametno to prebacili za petak pomerimo i vreme nalazenja sat do dva ranije, npr. od 6 popodne?
Po dogovoru, Bgd paceri i ostali zainteresovani musicari, dajte misljenja da znamo za sledeci put sta cemo. E, onda ce Vlajko opet da "pegla" Neshu... :whistle:

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
Jedan glas za, tj. jednoglasno za. Iako se vecina pojavila posle devet ipak bi za nas sa malom decom :), besnim zenama i jos gorim tastama :hammer: bilo zgodno da druzenje pocne nesto ranije.

"Pri-pacer" :whistle:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Zdravo, Zac i dobrodosao na forum. Hvala sto si se izjasnio za susrete (paceri i pri-paceri su ravnopravni, kao i u pivu). E Zeko, znaci tashta je u pitanju?! A onolika prica i ja nikako da skapiram... Zaboravio sam kako je to bivalo...
Inace, ti i strpljivi moderator Lucky (slika iz ranog detinjstva u prilogu) ste kolege po nauci.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Kakva crna tašta,moj profesore?!Moja je tašta u Bečićima.Posao je u pitanju,jbg.Stalno sam na točkovima,ove se naše keruše proteravaju u najnezgodnije vrijeme(Murphy,beše),a treba nekad i odmoriti.A i došao bi da se okupljam malo.Pa aj sad sve to uskladi...

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
Zeko, ne osecaj se prozvanim i ne brini za tastu, profesor je samo ispustio jedno slovo, tj, dva (lj) :doh:

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Opet druzenje pacera u sredu 5. 12 2007. U Galovici.
Ko moze neka dodje.
Pozdrav Vlada

Vrh Dno