Musicarska druzenja u Beogradu

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
100ka je napisao(la):
Ko ne dodje brkata mu keva :D :bleh:
A i cale mu se depilira.

Ej, jesmo li u mogucnosti bar da izadjemo u susret coveku, tj. Zeki pa da se mozda nadjemo ranije, negde oko 18.30? Ako vec petak nije zgodan iz bilo kog razloga. Stvarno je ljudima sa strane tesko da se vracaju posle ponoci jos bar sat ipo kuci, pa sutra opet radni dan.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ma znam da nisi bio u majcici Srbiji nego malko zezuckam ;)

Mislim da je Pedjin predlog O.K. samo treba proveriti sa starosedeocima u "Galovici" da li im smetamo u dominanju* :D
*dominanje=igranje domina nema nikakve veze sa dominacijom :sm:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
O Vlajkoni, nas ponosu i diko (po-nosu i dick-o), vidi kako stojimo sa ranijim nalazenjem u Galovici, pa distribuiraj svoju mudru odluku, najbolje do veceras da se zna za sutra.
Ponizni paceri i pridruzeni elementi beogradskog neelitnog musicarenja.

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Petak nije zgodan jer ja nemerem u petak.
Ljudi ovo je vreme slava i ostalih dogodovstina. Stvarno se trudim da sve zivo uklopim ali u subotu mi je cerki rodjendan pa je zato petak otpao. U buduce ce biti petkom. Subota nije zgodna jer Nesa obicno ode na pecanje pa onda radi njegov cale i fajront je u 21h. U ostalom u subotu Bojan pravi okupljanje na Adi pa ne bih da mu pravim nelojalnu konkurenciju. Zeko na neki nacin si mi onemogucio da ti posaljem PM pa bi bilo dobro da mi javis na moj PM broj tvog moba da te nesto priupitam. Sto se tice vremena za pocetak okupljanja Galovica radi od 17h. Verovatno nece biti problema da se nadjemo u 18,30 al cu da priupitam Nesu jel zgodno. Posto on spava do podne ocekujte konacan odgovor u 12,05.
Pozdrav paceri

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Pacerski zeljno ocekujemo informaciju. Zivi nismo da stigne!  :hammer: :hammer: :hammer:
Cuj, nelojalna konkurencija!  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pa niko do sada nije u Galovici nista prodavao! Nije valjda da pocinjemo SZTR?  :nowink: :nowink: :nowink:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:-* :tbumb: :yeswink: :drool: 8) :respect: :drunk: :firends: :pijani: :respect1:
Ej, nasao sam ti olovnu zicu 0.6 mm. Poslednje pakovanje. Kosta kao jedno galovicko pivo, pa se prebijemo! :bleh:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Onemogućio sam ja sebi cijeli sajt www.misicarenje.org da vidim u potpunosti,sve mi nešto sakriveno,pa ne mogu da otvorim itd,a laky ne da se potrudi da me odblokira a ja jadan neumem.

Vlajko,moj mob je 063566620,otvoren 24h,pa izvoli.

Sutra mašim akciju,kerovi i ostalo,pa skuzajte.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Eve gu nove sličke od sinoć, sa jubilarnog 5. okupljanja Bg. musicara. Nažalost izostali su nam drugari iz PA i NS pa smo ovog puta bili samo mi domoroci  ;)
http://www.musicarenje.org/galerija/main.php?g2_itemId=1313&g2_page=5

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ja se izvinjajem  :blush:
Eve greska ispravena.
Ako sam neke muve pogresno adresirao molim za ispravku. :bye:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Pa, ja i Laki smo u vreme vaseg druzenja bili u Beogradu, puni fly tying materijala, stega, alatki...Prosetao sam i dva lepa stapa, pored autobuske stanice.
Da smo znali, mogli smo da navratimo, da malo probamo Spiderweb, Fancy Yarn, Crystal Flash, Metallic Wrap, Fine/Poly Dub, French Partridge, Sparkle Dub... ;)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Mogli ste sto niste, a da znas kakvo fino pivo smo imali  ;) Ccc :D
Bila bi nam cast da smo ugostili dragog nam gazda Lakija i NAJVECEG MEDJU NAJVECIMA velikog i neprejebivog presvetlog Miksmastera :D
Laki siso sto se ne javi pa da svrnete  ;)

Vrh Dno