Musicarska druzenja u Beogradu

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
100ka je napisao(la):
Mogli ste sto niste, a da znas kakvo fino pivo smo imali  ;) Ccc :D
Bila bi nam cast da smo ugostili dragog nam gazda Lakija i NAJVECEG MEDJU NAJVECIMA velikog i neprejebivog presvetlog Miksmastera :D
Laki siso sto se ne javi pa da svrnete  ;)

Vidim da si poceo da dajes privatne casove napredne matematike po drugim forumima probranoj klijenteli i to dopishnom metodom, poshto nije dozvoljeno lichno.
Vec sam konstatovao da si nadaren, ali nemoj da te neuspeh obeshrabri, za takvu klijentelu ipak treba shkolovani defektolog-andragog. S kim se ja druzim... Vlajkoni u slobodno vreme posle sastanka musicara pise s(h?)tihove, ti se navezbavas resavajuci diferencijalne je(b)dnacine... A ja lagano taksiram nocnim Beogradom... Ko Bajagina decja pesmica!  :puke:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Nazlalost momci nismo bili u mogucnosti da dodjemo na okupljanje, a najvaniji razlog je bio nisam imao pojma da je tada okupljanje. Bice ih jos pa se vidimo na nekom buducem!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ma lozim te Laki, ;) pretpostavljam da su vas engleskinje iscrpele da ste jedva dovukli dupeta kuci :tbumb: :yeswink: :hammer:

@Pedja
Vaistinu  :puke:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Dolazim i ja, ali samo ako u istoj prostoriji budu naši istaknuti članovi PedjaBG i SimpsonH!  Verujem da bi 10 fotoreportera slikalo naš pozdrav.  :doh:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Mixmaster je napisao(la):
Dolazim i ja, ali samo ako u istoj prostoriji budu naši istaknuti članovi PedjaBG i SimpsonH!  Verujem da bi 10 fotoreportera slikalo naš pozdrav.  :doh:

I onda je mrmot... :D :doh:

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Sledece okupljanje BG i ostalih MUS u petak 21. 12 2007. god. od 18h i30 min u prostorijama SRD "Galovica".
Svi ste pozvani
Vlada

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Izvinjavam se što slike nisu još uvek turene u galeriju, komp mi je bio kod majstora. Nadam se da ću sutra ili preksutra stići da ih stavim :)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Eto najzad sam stavio slike sa 6. drugarskog okupljanja i upoznavanja BG mušičara u prijatnoj atmosferi ribolovačkog kluba "Galovica" uz tuborg christmas brew i kikirik. Ako nekog interesuje može pogledati slike ovde
http://www.musicarenje.org/galerija/main.php?g2_itemId=1852
Prvi put je došao i moj stric Milan Tričković. On nam je pokazao i kako se pravi konektor na kraju mušičarskog konca od najlona za pecanje. Nažalost mojom nepažnjom taj klip je obrisan :doh:. Ali zato ja pravim animaciju kako se vezuje taj konektor pa je uskoro stavljam na sajt.

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Sedmo okupljanje musicara a i sire u petak 11. januara 2008. god. od 18h i30 min u prostorijama SRD "Galovica".
Svi ste pozvani
Vlada

Vrh Dno