Musicarska druzenja u Beogradu

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Budizmu :D :D :D :D :D :D to si zaboravio
Ah da i alkoholizmu, ono veče sećaš se kad smo se ja i osoba X (ne bih da  se naljuti na mene pošto je skroz kul lik, pa zato ne stavih njegovo ime gore) raspravljali oko malt viskija i povraćanja :hammer: :hammer: :hammer:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Kako da ne, iznenadilo me kako ste se u tako snaznoj, a uljudnoj raspravi zaustavili i ostali dostojanstveni.
Ma sta da se puno prica, "gospoda ribolovci s mozgom".

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
U petak 25. januara od 18,30 nece da bude druzenje u Galovici.
Pardon ce da bude (omaknuo mi se prst na tastaturi).
Svi pozvani

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Danas smo mi mušičari sa severa krenuli u obilazak naše lepe otadžbine i svratismo u Niš prestonicu srpskog mušičarenja. A tamo od mušičara ni traga ni glasa, jedino smo sreli jednog varaličara. Pa smo malo uzeli sami da mašemo da rasteramo tugu zbog ne pojavljivanja kolega sa juga.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja bih ispred "mušičari sa severa" ubacio "potencijalni".  :tbumb:
Na samo 200 metara od tog motela imali ste krečnjačku reku, u kojoj je bilo moguće mušičariti suvom muvom, danas! Kako to da ste izabrali asfalt i vetrometinu? Ne treba da se plašite vode, jer jednog dana ćete morati da pokušate da mušičarite i na njoj. :hammer:.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
100ka je napisao(la):
A koja je to krečnjačka reka na 200m odatle ???

Nadam se da akcenat nisi stavio na ovo "krečnjačka", pošto tvoj saputnik pokušava da me ubedi da ne znam šta to znači. Potok, koji veći deo vode dobija iz jakih i stabilnih kraških vrela, a koji prolazi blizu (ne baš 200 m, preterao sam) motela Nais, zove se Toponička reka. Evo kako je izgledala ovih dana (pogledaj sliku). Ovo je tipičan primer, koji se jako dobro vidi sa slike, krečnjačke reke, stabilnog vodostaja, bez ikakvih tragova bujica.
Promašili ste je, a mogli ste odlično da se zabavite. Pešice ste mogli da je obiđete, dok vam se hladi kafa. Nije valjda da vam je bilo zabavnije na parkingu?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Mikse bre, onda su sve reke u stvari krecnjacke... jer sve izviru ispod neki krecnjacki kamen, nijedna ne izvire u livadu! :-[

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Na kraju će da ispadne da je ta reka jedno 1-2km od tog hotela i pride je zagadjena u tom delu, ali zato je gornji tok samo 10km odatle i prepun ribe.
Randjo relevantne činjenice pa ondaK nastavak diskusije :)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Slaba vajda,reka  koju si im naveo i sliku dao da poglledaju sadrzi samo jedan deo koji cist i moze se mirno pacati suvom muvom.
Drugo lice te reke je PRAVA PRAVCATA DZUNGLA .....

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
:D :D :D :D :D.... E, sad ce cika Randja da ti objasni da nisi u pravu!  :bleh:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Sav sam se nabrijao,cekam ali nema vajde ODUSTACE,nema razloga raspravljati se sa osobama koji su u pravu  :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
E sine aj uzmi par časova srpskog stvarno počinješ da me zabrinjavaš
sa osobama koji su u pravu
Osoba=imenica ženskog roda; množina osobe
Koji=zamenica 2 lica množine muškog roda
Iz toga možemo zaključiti da se kaže "sa osobama koje su u pravu"! :yeswink: :bye:

Vrh Dno