Musicarska Legenda

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Poruke
1.173
Broj reagovanja
2
Lokacija
Leskovac
Jednom prilikom,srete me jedan musicar,i pita on mene : ''kako ide sinko?".
Odgovaram mu sa: ma tek sam poceo da musicarim,a i nesto slabo radi riba cini mi se,nisam jedini koji nista nije uhvatio...veli on meni: "ja musicarim preko 30 godina,ako hoces poslusaj moj savet"
a savet glasi: Najbolji period za musicarenje,je u mesecima,koji u svom nazivu ne sadrze slovo R...Maj,Jun,Jul,Avgust...e sad koliko je to tacno neznam,da li neko od vas ima neku svoju ''legendu''?
 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Poruke
10.403
Broj reagovanja
6
Za mene april, maj, juni, juli, septembar, oktobar i novembar.... a legenda, nepoznata osoba na nekih 50m od mene....jos kao klinca su me roditelji vucarali sa sobom po planinama, brdima, sumama pa i na pecanje....jednom prilikom u Sloveniji gde sada i živim zaustavili smo se kod Save Bohinjke i sa nekog mosta sam gledao musicara kako vesto zabacuje....slika mi je i sad urezana u secanje.....dugacki i uski loopovi, precizni zabacaji, elegancija, profinjenost i ucinkovitost...dok sam ga posmatrao ulovio je par lepih riba koje su izvodile vratolomije iskacuci u vis iz vode prilikom borbe. Sto sam ga duze posmatrao bio sam siguran da cu jednoga dana i ja tako da lovim ribe.... posle toga varalicarenje koje sam najcesce upraznjavao jos od pete godine vise nije bilo zanimljivo kao to sto sam imao prilike gledati u Sloveniji sa tada svojih sedam godina. Ipak, mnogo je vode proteklo rekama na kojima lovim tako o cemu mastam jos od malena. Do cini mi se 18te sam najvise forsirao varalicarenje dok mi se nije poceo otvarati svet musicarenja, skromno, korak po korak....uporno i samouko....sada je malo vise od decenije kako iskljucivo samo musicarim i to sve zbog one "legende na sred reke" koju sam s divljenjem gledao sa mosta.
 
Vrh Dno