Mušičarska Liga 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
objasni recima na srpskom jeziku. ja nigde ne procitah jos uvek sta delegat sme ili nesme da uradi ili odobri . moguce da ima u pravilniku pod brojem 8. ...pravilnik o strucnom radu u ssrs ?
neka bude da si u pravu i da je na moravici napravljen tezak prekrsaj od strane delegata saveza? kako objasnjavas da je opet isti delegat , da se opet peca po istom pravilniku i da je jedino mitin indikator sankcionisan a ringovi nisu? zanima me kako objasnjavas da se to dogodilo?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
tacno sam znao  :eek: cudo je taj mixmaster , da ne verujes koliko je uticajan  :yeswink: svojevremeno je povezivan sa iranskim nuklearnim programom a ima prica da su ga vidjali i u oblasti 51 u nevadi  ::)
jel ti stvarno verujes da je rec o nekakvoj zaveri zato sto su dozvolili taj pisljivi ring da olaksaju ljudima pecanje ?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa jeste zavera, Mita je sve ono što bi Mixer voleo da bude. Samo ne ide to baš tako lako.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ja se sada zezam  :D ali kada se o ovom dogadjaju bude snimao insajder i kada me budu zvali za svedoka nece mi biti smesno  :nowink: vec vidim naslov ...takmicarska mafija   :doh: a ti ces tada da pricas kako si na vreme provalio zaveru  :yeswink:

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Očigledno da nekolicini vas ovde postaje vrlo intrigantno a dobri ste forumaši,jer dobro znate da "kuckate" u vezi ove teme.
Prijateljski predlog je da batalite malo,jer ste vašim komentarima nane previše štete u celoj priči.Ne želim da pišem ko,kako i zašto,to vi znate sami,ali oladite malo temu i smirite se po pitanju komentara.
Ovo je molba kao drugara,čoveka i prijatelja.Ne talasajte.

Takmičarima,pravila za Gradac su praktično ista,sem gaženja u vodu.Dozvoljeno vam je da gazite vodu jedino prilikom izvlačenja ribe i to jedan metar.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Videćemo se u nedelju pa ćemo popričati oči u oči, da ne misliš da samo kuckamo.... A ko je koliku štetu naneo, to ćemo videti. Bolje bi ti bilo da sedneš i za pola sata napišeš propozicije takmičenja. Konkretno.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Nagradno pitanje br 2,3,4. Sta je tipet ring ako ne dodatak  moze li da bude u fluo boji i koliko cvorova na predvezu imas kada koristis ring. Pitanje br 5. jel mozes da budes eliminisan sa takmicenja ako u toku njega napravis wind knot. Znaci sudije moraju da budu poznavaoci fly castinga i moraju da proveravaju predvez svaki cas.

cudno ali istinito :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mariću mnogo talasaš,rekao sam ti da neće na dobro da izađe.

Prvi favorit Marić, već trenira  :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
PROTA71 je napisao(la):
"Vladimir Petrovic-Oholi"
P.S. kako lici ovako....ko naziv skole onako cetiri razreda, seljacka zadruga, fudbalski klub....hehehehehehe[emoji6] [emoji1]

Vrh Dno