Mušičarska Liga 2015

Srle

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2013.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Nije mita zajeban nego smo mi dobri postujemo starije :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Cenim to, bilo je pravo zadovoljstvo videti na jednom mestu toliko pristojnog mladog sveta u nedelju (ozbilno mislim, ne salim se). Kad smo vec kod postovanja starijih (a malo i kod pravopisa), "Mita" se pise velikim pocetnim slovom (ni sada se ne salim). :hammer:

Srle

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2013.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Ma zajebana su obojica. Sad vidite kako je meni s njima  :D

A ti si sve fin k'o francuska sobarica, samo si upao u lose drustvo!  ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pokusao da se izvadi pa sedeo sa nama na dodeli pehara  :hammer: :hammer: :hammer: al dzabe  :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa ja računao fakultetski obrazovani ljudi, kulturni i fini, kad ono.... i žednog preko vode ...  :yeswink:

Srle

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2013.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Pa ja računao fakultetski obrazovani ljudi, kulturni i fini, kad ono.... i žednog preko vode ...  :yeswink:

Sad, da li zednog ili ne, manje je bitno. Ja te u nedelju dovedoh do Sarenog platna SUVOG preko vode. Sto se bas ne bi moglo reci za prethodni put kada si isao sam (verovatno nisi ostao ni zedan!!!!). Jbt, obojica prave s.... kada ih pustis same. Omatorilo to, a ostalo ludo....... :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne možeš mu ništa, uvek ima bar tri tačna odgovora na svako pitanje ( ko Simpson ). Matori perverznjaci ....  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxxaxaxa Baki je stari plivac preferira kraul stil  :hammer: :hammer: salim se malo..stvarno sila od coveka..takvog lika skoro nisam upoznao..ulozio je u mene i vreme i musice al jbg  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Eeee, ispunili smo cilj za ovu godinu. Nemoj tako. Sledeće godine podižemo letvicu.  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sledece godine pucamo na zlato :) znam koje muve pale na Moravici i Gracu, Drinu sam doktorirao sto se musica tice, sad samo vezbanje pecanja na nimfu i strimera i jebene barbles udice sa kojih spada dosta ribe..

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu sa barblesa spada jer joj das luft... inace bolje kace i manje spada riba

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa sad i ja to znam..to je sve praksa..sto vise pecanja i posle sve postane rutina..odlucio sam da se manem ovih sa povratnom kukom i predjem na barbles..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jok Drina 5-7 kom, Gradac 7 kom, Moravica 4 kom i to je to..

Vrh Dno