Mušičarska Liga 2015

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Pero.... znas li ima li opcija otvaranja namenskog racuna u erste banci? Kako to ide?

Ima ,ali mora se registrovati to udruženje građana da bi postojao zakonski osnov na osnovu čega se otvara račun,ili da to bude podračun već postojećeg udruženja.

Najjednostavniji način je da sevodi na nekoga od vas .selektora recimo i da se tu slivaju sve pare koje nahvatate.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
pera je napisao(la):
Ima ,ali mora se registrovati to udruženje građana da bi postojao zakonski osnov na osnovu čega se otvara račun,ili da to bude podračun već postojećeg udruženja.

Najjednostavniji način je da sevodi na nekoga od vas .selektora recimo i da se tu slivaju sve pare koje nahvatate.

Idi bre Pero, koji si ti bankar :D

Umesto da im ponudis povoljan kredit ti pricas o namenskim racunima ;)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Idi bre Pero, koji si ti bankar :D

Umesto da im ponudis povoljan kredit ti pricas o namenskim racunima ;)

Pa ko posle da ih juri za vraćanje kredita,ovako je bolje.

Za banku  :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sta ima da ih juris, preporucis im Marica, Protu... za zirante pa ih posle poskidas iz simmsova i patagonia, pokupis stapove, cekrke, strune... Koji ce to njima, jedan fenjeras a drugi ne peca :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Simpsone mislim da treba da se prijavis u ligu ali da uvedu kategoriju I izuzetak da takmicar moze da ide u minus  :hammer: :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Joj maricu kad ti nisi isao u minus onda niko nece

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Má jok Oholi.. ti si reprezentativac znas da hvatas ribu, izvini nisam te prepoznao..

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu znam :)
I sad ozbiljno, bez uvrede, sto pre skapiras sta znas a sta ne.... brze ces napredovati

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E stvarno te postujem al nekad tako sviras kurcu i to sa trilerom..Pa jbt od vas svih koji ste ucestvovalija pecam 2 puta godisnje. U reprezentaciju se ulazilo sa dve ribe. Prva 5 torka je u proseku 4-5 riba aj nek bude 7 kom a nije..Ja sám mislio pasce tesko pranje ono kurcina jedva se nategli

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I sad poredis tebe i mene.. imas 60 pecanja godisnje i 2 takmicenja..zadnjih 4 godine.Pa da si debil naucip bi da pecas

Vrh Dno