Mušičarska Liga 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Iskreno Sasats svi smo se prijavili da pomognemo Vladi da odrzi tj pokrene Ligu ponovo.Sad koliko je ko dao para necu da ulazim u to svi smo dali kes..Naravski kad ides na takmicenje mastas o tome da ces da budes prvi ipak moras imati bar malo sportskog duha ali ima nas I realnih znamo gde nam je trenutno mesto na lestvici ali stremimo tome da budemo bolji ( ja sam se I prijavio da bih pomogao pre svega, onda da bih naucio neke cake posto tu ima dosta dobrih musicara od kojih mozes dosta nauciti, sve ono sto ce mi mozda sutra pomoci da postanem No 1 :) ) O Svetskom nije bilo pomena bar u mom slucaju. Bitno je da Liga protekne dobro tj 28-29, da sve bude korektno I regularno, posle toga da bude dobra zajebancija I naravski GULAS :)

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
QQ.......ovo je gore od dabogsachuvaj......te profesionalci, te fudbaleri treneri menadzeri u temi o nepostojecoj musicarskoj ligi, i clanovima nepostojece reprezentacije koja i nema novac da ode na svetsko ako se uopste do tada i organizuje....

Pa prvo napravite to sto ste poceli i neka liga krene, decije bolesti se mogu i moraju prelezati...ugledajte se recimo na sarandzije, iste su imali probleme..sada funkcionisu manje vise lepo....i kada dodje do reprezentacije koja moze i zeli da ide, da se pomogne sa sponzorima, ali ne da se pomogne tako sto ce im neko reci nadjite sponzore nego da se ukljuce svi u tu pricu..pa ta reprezentacija predstavlja nas musicare...ne tamo nekoga....opstrukcije ce biti, vec je ima ..ali i to spada u domen boginja....

Tek za nekoliko godina ako i samo ako se odrzi svo to vreme  i liga i reprezentacija koja ce ici ne na skoro svako nego bas na SVAKO SVETSKO PRVENSTVO tokom tih godina....e tada se moze reci da ste/smo nesto uradili...u suprotnom ce to biti mini biznis liga sminkera koji imaju para....ja licno i kada bih ucestvovao (sto ne znaci da necu) bih ocekivao u slucaju da ostvarim pravo na reprezentaciju, da mi neko plati ili savez ili sponzor ili svi, i da ne dajem iz svog dzepa...ako treba da dam iz svog dzepa 1500 evra kako neko rece, odo ja bato u Mongoliju i pecam za sve pare....i razvijem zastavu koju ja ocu.....i ako hocu....

A na svecko nek idu neki drugi...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maricu , ko kaze da moras da budes prvak ? mozda i nije realno , ti bolje znas kako pecas a ja te ne poznajem . ali je veoma verovatno da mozes da udjes u prvih 10 uz malo znanja i srece da ti padaju dobra mesta . kako ocekujes da pohvatas fazone od drugih ako i ti ucestvujes? ako hoces da ucis treba da ides na svako kolo kao posmatrac i da se zalepis za one za koje smatras da su favoriti i da snimas sta rade .
svako ima sansu da bude u gornjoj polovini i prodje jer ne verujem da se prijavio neko ko ne ume da peca .
kazes da je prvo kolo vec krajem ovog meseca? pobogu ljudi gde zurite toliko? znate li da ce mart biti hladan i kisan i koliko treba snega da se otopi? mislim da je to totalni promasaj i da takmicenje treba da pocne krajem aprila kada se najbolje hvata riba  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
sasats je napisao(la):
maricu , ko kaze da moras da budes prvak ? mozda i nije realno , ti bolje znas kako pecas a ja te ne poznajem . ali je veoma verovatno da mozes da udjes u prvih 10 uz malo znanja i srece da ti padaju dobra mesta . kako ocekujes da pohvatas fazone od drugih ako i ti ucestvujes? ako hoces da ucis treba da ides na svako kolo kao posmatrac i da se zalepis za one za koje smatras da su favoriti i da snimas sta rade .
svako ima sansu da bude u gornjoj polovini i prodje jer ne verujem da se prijavio neko ko ne ume da peca .
kazes da je prvo kolo vec krajem ovog meseca? pobogu ljudi gde zurite toliko? znate li da ce mart biti hladan i kisan i koliko treba snega da se otopi? mislim da je to totalni promasaj i da takmicenje treba da pocne krajem aprila kada se najbolje hvata riba  :yeswink:

Pa jbt ne kazem da moram da budem, ali cim nastupas nadas se. Fazone ne kupis na takmicenju nego posle njega, pitas lepo I verujem da ce minimum 80% ljudi da ti objasni ako ih lepo zamolis, jer bih ja prvi tako uradio. Verujem da je moguce uci u 10 uz malo srece I malo znanja.Ovo takmicenje je meni prvo I idem da naucim neke stvari tj probijem led, I da se zezam.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
maric je napisao(la):
Iskreno Sasats svi smo se prijavili da pomognemo Vladi da odrzi tj pokrene Ligu ponovo.Sad koliko je ko dao para necu da ulazim u to svi smo dali kes..Naravski kad ides na takmicenje mastas o tome da ces da budes prvi ipak moras imati bar malo sportskog duha ali ima nas I realnih znamo gde nam je trenutno mesto na lestvici ali stremimo tome da budemo bolji ( ja sam se I prijavio da bih pomogao pre svega, onda da bih naucio neke cake posto tu ima dosta dobrih musicara od kojih mozes dosta nauciti, sve ono sto ce mi mozda sutra pomoci da postanem No 1 :) ) O Svetskom nije bilo pomena bar u mom slucaju. Bitno je da Liga protekne dobro tj 28-29, da sve bude korektno I regularno, posle toga da bude dobra zajebancija I naravski GULAS :)

I napisao sam NADAS SE tj cim si resio da ucestvujes nadas se da ces biti sto bolje plasiran. E sad sto su neki vec isplanirali da idu na Svetsko bez obzira na poziciju jer imaju kes to nije moj problem..

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja ti nista ne bi rekao jer bi mi bio cilj da te pobedim  :D velike su sanse da ce se pecati po velikoj i veoma hladnoj vodi . vrlo verovatno da ce riba lose raditi . navezi velike nimfe zeceve i fazene , dobro ih otezaj i mislim da ce u takvim uslovima svi imati sansu za pobedu . ovo ti ne bi rekao da sam takmicar . palio bi te da su udarne jednodnevke na 16  :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
sasats je napisao(la):
svi koji se takmice a pisali su ovde su u fazonu da se pomogne prica , ne razmisljam o pobedi i reprezentaciji a dosta me kostalo licnih para ??
jel ima neko da se prijavio sa namerom da ozbiljno peca i da pobedi ?
Naravno :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
zato ti ovde nista ne pises ili si spremio kes sto kaze maric pa se ne sekiras  :whistle:  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mislim da Milance ima znanje a I red je da ode na Svetsko  :D :D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
A gdje da se održe kvalifikacije,ne mogu se dvije vode naći u Srbij ida valjalju!
Trebala bi udruženja,savezi,lige i sotali d akrenu sa riješavanjem ovih problema a do takmičenja ima puno da se uradi!
Neki su predlagali BIH neki CG,nije to to ako se ne može održati u Srbiji i ne treba da postoji!
PredragUE lako je šaranđžijama iskopaju "pond" nakrcaju ribom i udri!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa isto tako tommy, ldaberes reku pred prolece ili kad treba i poribis pastrmkama, i to bez kopanja. Treba to cuvati. Djetinja je dobra reka, a ni moravica nije losa. Za rzav ne smem da garantujem jer nisam isao neko vreme, al kad sam isao, oko pristavice je uvek moglo lepo da se peca. Samo malo ljudi zna da se snadje tamo

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
ja ti nista ne bi rekao jer bi mi bio cilj da te pobedim  :D velike su sanse da ce se pecati po velikoj i veoma hladnoj vodi . vrlo verovatno da ce riba lose raditi . navezi velike nimfe zeceve i fazene , dobro ih otezaj i mislim da ce u takvim uslovima svi imati sansu za pobedu . ovo ti ne bi rekao da sam takmicar . palio bi te da su udarne jednodnevke na 16  :D

Juče je tih jednodnevki bilo ko šodera pored Gradca. Imam i slike  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ima jednodnevki uvek ali na veliku i ledenu vodu riba se peca na dnu . povrsina u martu je entuzijazam baki , ako hoces da se napecas samo tungsten + olovo i nema promasaja . vec tamo od pola aprila a najbolje u maju moze super da se peca na suve ali to je lutrija a ribolov na dnu je uvek siguran . i kada ne radi uopste ako ima ribe uvek moze poneka da se zajebe . zec , fazan i martovka ekstra otezani su obavezni u kutiji . samo te tri da imas uvek ces nesto da upecas
ja nisam takmicar i oni ljudi sigurno bolje znaju pravu taktiku , ali ja ne bi skidao nimfu sa tipeta  ;)
zaboravio sam i princa  :yeswink: i to je odlicna nimfa za nase pastrmke

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
tommylee je napisao(la):
A gdje da se održe kvalifikacije,ne mogu se dvije vode naći u Srbij ida valjalju!
Trebala bi udruženja,savezi,lige i sotali d akrenu sa riješavanjem ovih problema a do takmičenja ima puno da se uradi!
Neki su predlagali BIH neki CG,nije to to ako se ne može održati u Srbiji i ne treba da postoji!
PredragUE lako je šaranđžijama iskopaju "pond" nakrcaju ribom i udri!

Nisam pomenuo sarandzije u tom takmicarskom kontekstu, nego organizacionom...tada je takmicenje u ribolovu automatski znacilo pecanje bele ribe na bolonjez ili stek ili takmicarski stap tkz petljas...neke discipline su postojale kao obavezne a svest je bila da nista drugo takmicarsko osim toga ne postoji, posebno ne saransko pecanje jer em sto je novo (pa mozda i ne valja) em sto odvlaci pare koje su namenjene pomenutim takmicarima koji idu vise o tudjem a manje o svom trosku...pored svih problema uspeli su, prevazisli su i te price o takmicarima koji imaju pare, na ustrb kvalitetnijih koji imaju znanje i pribor ali nemaju za put i troskove....i nije to bilo ni strogo ovi i oni nego je bilo pomesano....

tako nesto pominjete i ovde, pa ako posle nekoliko godina rada i oni postoje i funkcionisu onako kako bi i trebalo i musicari mogu...ja bar mislim da mogu....pa prevazidjite sujete i neke sitne zamerke i prionite na posao....

Vrh Dno