Mušičarska Liga 2015

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ivke na spisak dodaj i mene.... i jos par ljudi koje nisi pomenuo....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ima i Vranjanaca, pa Sladjan je redovan, LaBobo takodje, ima Nislija, ima jos zainteresovanih iz Beograda, verovatno kad bi se odrzala ozbiljna liga vec sledece godine bilo bi jos dosta zainteresovanih. Ni Crnogorci nemaju puno izbora imaju samo Lim realno a osim toga ponudili su se da budu domacini i nasim takmicenjima.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Pa ima i voda po Vojvodini na kojima bi se moglo nesto odrzati npr. musicarenje basa, stuke i sl.  :smoke:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
@smoker - na zvaničnom takmičenju boduju se samo salmonidne vrste - sve vrste pastrmke, lipljen i mladica. Može se organizovati revijalno mušičarsko takmičenje u lovu bilo koje vrste...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):
@smoker - na zvaničnom takmičenju boduju se samo salmonidne vrste - sve vrste pastrmke, lipljen i mladica. Može se organizovati revijalno mušičarsko takmičenje u lovu bilo koje vrste...

Jeste Mito ali na lokalnim izbornim takmicenjima mozdas da se organizujes i bodujes i linjaka ako hoces. Kako npr Madjari da odrze izborno takmicenje za reprezentaciju, 5-6 kola da putuju u Bosnu ili Bugarsku ili Srbiju? Moze bez problema i klen da se boduje, moze bucov, to je vasa stvar gde vi odrzavate izborno takmicenje i sa kojim ribama. Kada se posle takmicite pod okriljem FIPS-a onda se zna sta i kako. Cak sta vise mislim da bi bilo i vise takmicara kada bi se neko od njih odrzali na nekoj od Morava.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mađari su pred svetsko prvenstvo koje se održavalo na DTD-u u Novom Sadu, imali dva kola svog prvenstva baš na toj stazi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki to mozda u ribolovu na plovak, sasvim sigurno nije FIPS Mouche takmicenje odrzano na DTD.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Veruj mi da im uopšte nije problem da skoknu do Bosne, Srbije, Crne Gore, Slovenije... samo ako će dati solidan rezultat na nekom SP ili slično.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa nece im dati soludan rezultat kao uostalom ni nama.. Kod nas imas mozda 2-3 takmicara koji bi ulozili dosta u sebe i takmicenje a ostali tropa.. Ozbiljni rezultati dolaze iz ozbiljnog pristupa, puno odricanja i ogromne investicije.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
MilanCE,CUDIM SE DA SI PRESKOCIO GRAD PARACIN.POKOJNI DRAKO BABIC JE VODIO MUS.SEKCIJU'POSEJDON'I IMAO 20-AK CLANOVA,VECINU AKTIVNIH TAKMICARA.
GDE SU SE IZGUBILI TI MUSICARI IZ MOG KOMSILUKA ,ZAISTA NE ZNAM,CAK NEMA NI NA FORUMU NI JEDNOG PARACINCA!?
VANJA STOJANOVIC JE BIO NON- STOP TAMO.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Nemojte ljudi da se zanosite kakva liga...
Nema od toga nista, i svi znaju zasto.
U srbiji nema mnogo musicara oko 300 + i oni umesto da se drze zajedno, da se druze, da rade zajedno ne oni rade sve suprotno, oni ne pricaju jedan sa drugim, u gradovima ima vise "klanova" nego musicara, sve je to podeljeno na grupice koje se medjusobno ne podnose... I kada neko istupi i pokusa nesto da promeni, odmah se nadje neki strucnjaka koji ce to u startu da diskredituje ne zato sto to ne valja nego zato da taj koji hoce nesto da promeni nebi slucajno ispao bolji od ostalih.
Ja pratim desavanja poslednjih godina, nijedna ideja se nije pojavila a da odmah nije diskreditovana kako na lokalnom tako na repiblickom nivou...
Sve dok licne frustracije i sujetu budemo stavljali ispred opstih interesa ovako ce da bude u Srbiji...

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Milan VB je napisao(la):
Nemojte ljudi da se zanosite kakva liga...

I kada neko istupi i pokusa nesto da promeni, odmah se nadje neki strucnjaka koji ce to u startu da diskredituje ne zato sto to ne valja nego zato da taj koji hoce nesto da promeni nebi slucajno ispao bolji od ostalih.
  :D  :D  :D

Milance ne slusaj brate, nikog ko nema pozitivno misljenje o osnivanju lige. Imas takmicarski duh, ko sto i ja imam, i radi na tome da se osnuje. Ako na kraju krajeva imas samo par coveka oko sebe, opet nema veze, napravio si ligu pa ko voli nek izvoli.

Da sam ja cekao da se osnuje neko kasting udruzenje ili slicno, nikad ne bih ucestvovao na svetskom. Samo napred!!!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Kao sto rekoh kes je presudan jer treba platiti put do tih mesta i dve ostale propratne troskove ali zasto ne probati.Znam da nemam pojma i da ne bacam 30m ali bih pokusao :) ja sam za :)

Vrh Dno