Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam ja jos jedno pitanje. Ako prvih 10 takmicara ima status reprezentativca a selektor bira odatle, to znaci da redosled nema veze, mogu na prvenstvo otici sedmi, osmi, deveti i deseti?
Takodje, kako se uopste bira selektor, mora li on imati placenu licencu za takmicenje, kotizaciju,... i mora li ucestvovati u ligi?
- da je istaknut radnik u oblasti ribolova bar 10 godina,
- da ima LICENCU SPORTSKOG TRENERA U SPORTSKOM RIBOLOVU,
- da ima saglasnost svog REGIONALNOG FORUMA za konkurisanje za selektora,
- poznavanje bar jednog stranog jezika, itd...
Ko može da konkuriše za SELEKTORE :
- istaknuti sportski radnici u sportskom ribolovu najmanje deset godina,
- oni koji su se dokazali svojom takmičarskom ili organizacionom aktivnošću,
- oni koji su bili ili su sada takmičari ili rukovodioci reprezentacija Srbije,
- oni koji imaju LICENCU SPORTSKOG TRENERA U SPORTSKOM RIBOLOVA sa najmanjim zvanjem – sportski učitelj,
- oni koji imaju saglasnost svog REGIONALNOG FORUMA za konkurisanje za selektora,
- oni koji prilože svoju kraću biografiju,
- oni koji naprave valjane i održive PLANOVE RADA za mandatni period od četiri godine.
Ukoliko je angažovan kao trener u nekom klubu, kandidat mora da dobije saglasnost tog kluba.
SELEKTOR bi trebalo da poznaje jedan strani jezik.
E sad ovo je za PLOVAK ali verujem da nema mnogo odstupanja I u musicarenju..
Ako se sabere što ovo što se traži,mi takvog nemamo.
Ali,vidim da se neki već predlažu,da se navodno znaju imena dva potencijalna kandidata,pa bih baš voleo da čujem ko su ti kandidati.Čisto me interesuje.
Verovali ili ne, Saša Milković, selektor feeder reprezentacije, ima sve ovo. Za mušičarenje verujem da će sertifikat fly instruktora trenutno odraditi posao. U svakom slučaju, neki kompromis će morati da se odradi što se tiče nekih zahteva, kao npr 10 godina aktivnog rada i učešća i sl.