Mušičarska Liga 2015

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
simpson H je napisao(la):
Kazes hoce ligu? A nece da spreme makar sudije? Ko to da uradi onda?

Obzirom da su za mušičarenje druga pravila morali smo da napišemo pravilnik i organizujemo i obuku za mušičarske sudije! I imamo 3 licencirane sudije što nam je dovoljno. Za takmičenje nam trebaju 2 licencirane mušičarske sudije kao sektorske sudije (od kojih je jedan glavni). Ostaju merači koje obično obezbedi domaćin ali o tom potom...
SSRS nam je trebao u početku dok ništa nismo znali... Žao mi je što se Sale Župa ne uključuje sve ovo je on sam organizovao i isterao....  Statut, Pravilnike, Sudije...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: Pa jbg ja znam a I svi vi da smo u problem ali nemojte iznositi problem nego dajte resenja jbt

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
POSTOVANJE DRAGI MUSICARI !!!

Milance je dobro zapoceo temu...

Kao sto sam mu i licno rekao

REDOSLED

1. REGISTRACIJA KLUBA (SEKCIJE) U SAVEZU SPORTSKIH RIBOLOVACA SRBIJE
tj. PLACANJE GODISNJE CLANARINE
10.000 ako ne postoji takmicarska ekipa
5.000 ako je klub vec registrovao neku ekipu (plovak, carp...)

2. TEK KAD KLUB PLATI CLANARINU
VREDI KRENUTI U PRECIZIRANJE DETALJA

3. 2014. GODINE U SAVEZU JE BILO 2 EKIPE
NIS REDOVAN CLAN SA NAJMNOGOBROJNIJOM SEKCIJOM U SRBIJI GODINAMA U NAZAD
I NOVOOSNOVANI "NERA FF" BELA CRKVA

4. POKRETANJEM INICIJATIVE ZA FUNKCIONISANJE MUSICARSKE SEKCIJE RIBOLOVACKOG SAVEZA SRBIJE
U 2015. GODINI USMENU SAGLASNOST I POTVRDU ZA CLANSTVO U SAVEZU DALI SU/

1. NOVI PAZAR
2. POZAREVAC
3. BELA CRKVA
4. VRANJE
    NIS
SA NISOM SMO POKUSALI DA PRICAMO NA TU TEMU
ALI RANDJA JE OVIH DANA U BOSNI KAKO KAZE KIMI
A ON (KIMI) JE U CRNOJ GORI.
SUTRA TREBA DA ZOVEM KIMIJA

LICNO SE NADAM DA CE NIS PRIHVATITI INICIJATIVU
JER SU ONI PREDHODNIH GODINA JEDINI BILI U CLANSTVU SAVEZA
SAMIM TIM MISLIM DA CE PODRZATI INICIJATIVU...

TEK KAD VIDIMO KOLIKO CE KLUBOVA PRISTUPITI SAVEZU
VIDECEMO STA DALJE
...
PRIMERA RADI
HRVATSKA MUSICARSKA LIGA 2014.GODINE
IMALA JE
4 (CETIRI) KLUBA
12 TAKMICARA
...
I IMAJU LEGITIMNU REPREZENTACIJU
...

SRBIJA SIGURNO MOZE DA SKUPI 5 EKIPA I 15 TAKMICARA
STO JE SASVIM DOVOLJNO ZA LEGITIMNOST I NOVI POCETAK
A KASNIJE KROZ NEKU GODINU I POBOLJSANJE MATERIJALNE SITUACIJE
DA SE OMASOVI BROJ KLUBOVA I TAKMICARA
...

VELIKI POZDRAV

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Aj da se i ja malo ulljucim. Oko zakon i svega se ne opterecujem previse. Tu slusam sta mi se kaze. Znam da bih voleo da se takmicim. Srbija ima super musicare. Ali kao i u svemu ovde takodje smeta sujeta i kojesta. Ima vise klanova, jedni druge ljudi pljuju podmecu nogu.....
Za pocetak bilo bi super da se slozimo samo oko odrzavanja nase lige. Reke nisu problem. Gradac, drina, lim, djetinja, rzav, sokobanjska moravica.... ljudi moji samo zanemarite neke sitnicavosti, sujetu i druzite se.... ako Bog da, druzicemo se svi.... a ja se trenutno odjavljujem i pazim sta se pise :)

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
pozdrav svima
evo javnog poziva za organizovanje msrss

evo poslednjih informacija iz kontaktiranih klubova

pored vec navedenih
1. nis
2. novi pazar
3. pozarevac
4. bela crkva

Vranje odustaje od price, klub nije zainteresovan, pojedinci ukljuceni u pricu(info Stojnev i sheki)

Leskovac. licno znam Nenada i Saxa, u kontaktu smo i Nenadu se svidela ideja, prenece je u klub i ovih dana ce znati situaciju

Valjevci? upoznat klub no.1
razmatraju ko bi mogao da "isprati" ligu

Raska, kontaktirao sam Radojicu
videce u klubu dal ima zainteresovanih

cuo sam se sa nekim ljudima u pirotu, nemaju klub, a videce sto se tice interesovanja za ligu

po vojvodini ? ne znam sta da vam kazem.....

molim sve musicare da se pridruze inicijativi

PLANIRANI SASTANAK JANUAR 2015. KADA SE VIDI KOLIKO CE KLUBOVA PLATITI CLANARINU SAVEZU

POKRENITE INICIJATIVU
"ZABORAVITE SUJETE"
KRITIKE

POZIV
Kragujevcu
Kraljevu
Cacku
Uzicu

i drugim mestima gde postoje sekcije,

pozdrav

Vlada Todorovic

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Da. Ako se bude održavalo kolo na Gradcu moraju imati dnevnu dozvolu za Gradac (ili godišnju naravno).

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ako je zvanično takmičenje ( SSRS ) onda moraju da imaju godišnje dozvole bez obzira gde se održava takmičenje. Broj dozvole se upisuje u licencu i ista se ne može dobiti ako takmičar nema godišnju republičku dozvolu.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Ja sam manje vise nov u svemu ovome i zao mi je sto u Novom Sadu nema musicarska sekcija a znam da ima bar 10tak musicara... ja sam zainteresovan svakako da se ukljucim u organizaciju ovako necega u NSu i ako ima zainteresovanih nek me kontaktiraju, pa da vidimo sta se moze uraditi...  :yeswink:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
U Novom Sadu je 2008-me osnovan mušičarski klub "Tvrđava", ali je ugašen, tj. nije preregistrovan posle nekih izmena zakona. La Bobo se sada uspešno takmiči za "Nišavu" iz Niša....
Ono što bi trebali da uradite ako hoćete da se takmičite je da osnujete mušičarsku sekciju pri nekom novosadskom klubu koji ima takmičare u drugim disciplinama (recimo "Ribolovac") i da se u 2015-toj učlanite u MOSSRS i platite članarinu i licence za takmičare SSRS.
Probaj za početak da kontaktiraš nekog iz "Ribolovca" ili nekog drugog NS kluba/udruženja, ali (kao što već napisah) najbolje nekog ko je član SSRS i ima takmičare u drugim disciplinama.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa nije vam nikakav problem da se svi učlanite i registrujete u jednom ili dva...tri kluba, koji su već platili kotizaciju. Jedini problem bi nastao kod eventualnog ekipnog takmičenja, za pojedinačno ništa ne utiče.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Hvala bogu da postoji inicijativa i dobra volja oko ove price i u podpunosti podrzavam sve ljude koji zeli ili se trude na bilo koji nacin da pomognu da se ova ideja realizuje.Takodje mi je veoma poznato kolko ce vam biti tesko,no  vi treba da istrajete na tome,moje udruzenje URR Ribolovac je dalo doprinos u proslim vremenima i jedno kolo je odrzano kod nas na crnom timoku.To sto sad neko kaze ima ribe nema ribe,te su nam vode siromasne nema veze,vazno je da se nesto desava i na taj nacin skrece paznja na svet musicarenja  u R.Srbiji.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Misicari hvala bogu pa postoji ovakva inicijativa.
Jos jednom da se zahvalim bogu. hvala ti boze sto postoji ovakva inicijativa...  :-X
I ja u potpunosti podrzavam ovu pricu, moramo da istrajemo...  :doh:
  evo i ja cu da dam doprinos, molicu se svakog dana da takmicenje uspe, i da neko bude pobednik...

PRAVDA ZA MUSICARE!!!!

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
:respect: :respect: :respect:Milane hvala ti sto si me nasmejao,ali stvarno  :tbumb:
Salu na stranu i molitva je dobra ,sto da ne.

Vrh Dno