Mušičarska Liga 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
japanac je napisao(la):
I sta onda kad nasi takmicari, tj. nasa reprezentacija ode vani na takmicenja, I naidje na ljude koji su I trenirali sve vreme pre toga po svetskim pravilnicima?

Kako bi izgledalo da na Mundijal neka zemlja posalje reprezentativce u malom fudbalu?
to ih je uvek cekalo i uvek ce ih cekati , ne samo po pitanju dozvoljenih musica . mi u srbiji nemamo ni jednu reku ni ribe pribliznu rekama na kakvim se ovakva takmicenja odrzavaju po svetu . zato sve ovo treba shvatiti kao entuzijazam bez laznih ambicija .

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
E jbg, pa ide se na svetsko prvenstvo a ne na ekskurziju. Što mrzim to kad kažu cilj nam je da budemo 10-ti ili tako nešto. Cilj mi je bre da budem prvak sveta i tačka. Qrac bi Novak bio to što jeste da nije imao visoke ciljeve i to još kao klinac.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
baki , trenutno se radi na tome da se ode i to je trenutni cilj  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ja se potpuno slazem sa Bakijem. Ali sam odlazak na veliko takmicenje je ogromno iskustvo. Samo sto ce kod nas na veliko takmicenje ici inaj koji obezbedi pare.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
znaci ne treba da idu ako nemaju sanse za pobedu? ja mislim da treba da ide ko voli i moze da ide pa makar bili i zadnji

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako znamo da nemaju šanse? Zašto ne bi imali šanse? Ribolov je specifična vrsta takmičenja. Gledao sam kako velike i moćne ekipe pucaju zbog jednog lošeg izvlačenja iz šešira i to pucaju tako da ne ulaze u prvih pet, a bili su ogromni favoriti. U ribolovu uvek postoje šanse, malo ti se osmehne sreća, drugog malo izda i eto te na pobedničkom postolju. Po meni, jedini hendikep našoj ekipi, može da bude premalo pecanja na toj vodi kao i neiskustvo u velikim takmičenjima. S druge strane, siguran sam da će naši ribolovci ( kao i ostali iz bližeg okruženja ) mnogo brže da se prilagode uslovima na stazi od mnogih drugih, iz prostog razloga što su vode na našim prostorima siromašne sa ribom pa te teraju da iscediš suvu drenovinu kako bi išta ulovio.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ja sam za to da se puca visoko, makar i ne bili favoriti. A to na kakvim se vodama peca to je diskutabilno. Pa bosna nam je blizu, mnogi su prcali tamo....
E sad baki, najbolje se uci na bogatoj vodi, na siromasnoj nemas na osnovu cega da uvidis greske. Ja sam na gradcu najvise naucio, a primenjujem to znanje i na cg vodama i kod nas po srbiji, svuda je skoro pa isto.

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
oholi je napisao(la):
E sad baki, najbolje se uci na bogatoj vodi, na siromasnoj nemas na osnovu cega da uvidis greske.

Takmičenja me ne zanimaju ali ovo je velika istina.

Spremiš dve različite imitacije nekog insekta i hoćeš da ih testiraš, da vidiš koja je bolja. Potrebna ti je bogata voda i što veći uzorak (što više ulovljenih riba) da bi došao do realnog rezultata. Teško ćeš bilo šta istestirati ako ih bacaš u vir, a pritom nisi siguran ima li u njemu žive duše. Često i nema.

Ili, kako će neki klinac da nauči da lovi npr. krupne pastrmke ako je poslednju veću od 600 gr. ulovio njegov ćale, a o dedinoj kilašici se i danas priča ?

Takođe, jako puno se može naučiti na vodama gde se ribe vide. Tu je često i jedan dan šetnje i posmatranja dovoljan da se neke stvari ukapiraju.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pa ništa Japanac il se vrati popisana ili je salju po vodu  :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jbt Oholi tebi samo neko kecanje u glavi fokusiraj se na takmicenje malo, nemoj da si prost  :hammer: :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
momci , ja razumem da ste u patriotskom fazonu ali zaboravljate cinjenicu da je veoma verovatno da ce igrom slucaja u ekipu upasti bar jedan takmicar koji nikada nije video lipljena osim na tv . ili je u najboljem slucaju nekoliko puta pecao tu ribu . i sada ce da me ubedite kako ce on razvaliti ribu promocu prilagodljivosti naseg coveka koja je zadnjih 25 g. cuvena u svetu jer se prilagodjavamo na neprilagodljivo i muva koje su selektirane na reci gradac gde je gegula razvalio ribu na parce tepiha ...naravno potrebno je i malo srece i eto nas na prvom mestu gde i pripadamo .
drugari , ja stvarno volim da ljudi koji odu tamo pobede ali cu biti veoma iznenadjen ako se plasiraju iznad polovine zbog nepovoljnih faktora koje sam opisao . 

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
U ekipu ce upasti svako ko obezbedi pare za kotizaciju, bez obzira na plasman u ligi. A taj je sasvim sigurno pecao i lipca.

Vrh Dno