Mušičarska Liga 2015

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne vidim što bi se postavljalo pitanje nečijih para .... Svako može da učestvuje shodno mogućnostima. Možda se nađe neki sponzor pa odu na svetsko i oni sa skromnijim budžetom ali dobrim plasmanom. Ako ne učestvuju u ligi, neće sigurno ići na svetsko.

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Sve vreme pratim pisanje na forumu,pa postavljam jedno pitanje-koji su to ljudi za koje ste čuli da su već "avanzovali" da budu reprezentativci koji će ići na takmičenja van Srbije? Dajte konkretna imena,a ne maglu-tipa "neki".
Po meni ova priča ide iz vrlo dobro poznate kuhinje,u kojoj se godinama kuva jedna ista priča.manje više.

Na početku priče za ovu godinu,trebalo je da se takmiče 22-24 takmičara.Sada ih ima 16.Ostali su odustali iz njima znanih razloga.
Svako ko misli da za takmičenja ne treba mnogo,tu se vara.A očigledno da su neki nerealno sagledali svoje mogućnosti-i vremenske i finansijske.
Kada ribolovac uđe u priču o takmičenju,treba puno toga.Počev od opreme,udica,tungstena,odlazaka na vodu,putovanja na takmičenja (sa svim troškovima)....

Neke takmičare ne znam,sada ću ih upoznati.Neke znam godinama,ali ne znači da će zbog biti privilegovani.Prema svima će biti isti odnos na stazama za vreme takmičenja.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Tako je sale, kaki mi se od toga neki, cuo sam.... imena ili da se cuti

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
@Salezupa

Prvo napises ovo:

Salezupa je napisao(la):
Dajte konkretna imena,a ne maglu-tipa "neki".

A onda vec u sledecoj recenici ovo:

Salezupa je napisao(la):
Po meni ova priča ide iz vrlo dobro poznate kuhinje,u kojoj se godinama kuva jedna ista priča.manje više.

A to dvoje nikako ne ide zajedno u istom tekstu jer i sam dolazis na isti nivo tih prica.

P.S. Niti znam ko je "avanzovao", niti znam sta se kuva u cijoj kuhinji, samo konstatujem nenormalnu komunikaciju u samom startu. To su takmicenja i to nose sa sobom neminovno, rekla-kazala, price iza ledja, ogovaranja, a ovamo na stazi "svi drugari", "vazno je druzenje", osmesi, super zezanje,...

Po meni sve je to ocekivano i ne treba mu pridavati neki znacaj. Ako ste vec izabrali da se takmicite, sasvim je logicno da bude i ovoga.

Nama sa strane ovo je interesantno dok ne pocne pecanje kako treba :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma pecanje je jedino i bitno, regularno...jedino a sa tim se slaze jos ljudi koji na prvom mestu zele dobro ovoj inicijativi...ako sta podje po zlu po misljenju one baba Vange iz Nish, tetrisa, testisa sta vec...mixica velicanstvenog  :bleh:...ako mu se kavez uzdrma, sujeta ce njegova ponovo raditi ono sto je uvek i do sada radila..kvarila sve sto je i u naznaci imala dobro, sveopste dobro...
A gledah ga na Drini ...kad nije mogao da se upise, jbg, nije moglo da se kokosari i trti sto mu je srednje ime  :D

Dolazim  da gledam, nadam se i uzivam...ne toliko u samoj vodi, jel bojim se da bas i nije neka takmicarska staza, sad za takmicare zelim sve najbolje na vodi i pored nje. E da vidim SaleTS da ces biti kontrolor...veeeeeeliki mag, big bos iz Nish(najveci strah i trepet dok mu se ne pojavi DeliijaFly) ti ukazuje cast..pokazi se, lepo mi velis u svim ovim postovima svoje vidnjenje mnoogih decijih bolesti koje se ove godine moraju prelezati..pa zato posteno na vodi.pravican budi, ne dodajte santimetre, pazite na grabuljase..(Marica) koji su spremni na sve...ipak pivo je u pitanju  :bleh: :bleh: :bleh:

p.s.  ceka te i pivo druze...nije mito i korupcija, drugarsko.. :D :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Proticu, ko ti je kriv kad si osoba sumnjivog morala i podlozan podmicivanju, na Moravici ce ga meriti najbolji od najboljih...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Molio bih Saleta da reši jednu dilemu. Mnogi se pitaju da li sme da se spoje tipet i predvez ( npr Fairy river ) koji nema čvor na kraju već ima upreden loop, sistemom omča na tipetu i loop na predvezu? Nigde, koliko sam pratio nije izričito rečeno može ili ne može. Dakle, MOŽE ili NE MOŽE.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ja koliko sam pročitao  selektor se već zna,na 4 strane objašnjeno.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pero gde si to procitao da procitam i ja?

I ko nam je selektor?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
A gde pise da procitam i ja?

Baki posalji mi pp... :))

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
xaxaxaxa  Nego, čisto me zanima, ko je član foruma ispred mušičarske sekcije?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Zasada niko, jer koliko ja znam nije konstituisano nikakvo telo...

Vrh Dno