Mušičarska Liga 2015

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako bre nije, postoji forum saveza i njegovi članovi su  predstavnici iz svih disciplina

http://www.ribolovci.org.rs/images/STATUT_SAVEZA_SR_SRBIJE_06.12.2014.pdf

Član 67 FORUM

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PROTA71 je napisao(la):
E da vidim SaleTS da ces biti kontrolor...veeeeeeliki mag, big bos iz Nish(najveci strah i trepet dok mu se ne pojavi DeliijaFly) ti ukazuje cast..pokazi se, lepo mi velis u svim ovim postovima svoje vidnjenje mnoogih decijih bolesti koje se ove godine moraju prelezati..pa zato posteno na vodi.pravican budi, ne dodajte santimetre, pazite na grabuljase..(Marica) koji su spremni na sve...ipak pivo je u pitanju  :bleh: :bleh: :bleh:

p.s.  ceka te i pivo druze...nije mito i korupcija, drugarsko.. :D :hammer:
kako sam obavesten pored mene i ivanats iz trstenika angazovani su ljudi iz cele srbije . znaci nije u pitanju podobnost kod velikog maga  :D . sto se tice varanja i dopisivanja ...ja to posmatram isto kao i lazno svedocenje na sudu ili da se zakunes u crkvi i slazes . veliki mag insistira na ozbiljnosti i strogom pridrzavanju pravilnika do detalja. nizom pravila je spreceno da merac ulova dopisuje sta hoce i radi sta hoce na njemu je da stoji pored takmicara , kontrolise pribor i muve i prati da li se takmicar ponasa po propisima u toku takmicenja . pravila su jasna i jednostavna tako da ne ocekujem neprijatne situacije . cak i maric ako mi padne nema protekcije iako sam ulozio 4 piva na njega  :D

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Forum postoji, ali musicari se jos nisu organizovani, mi jos nismo aktivna takmicarska disciplina... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Da apsolviramo>
-pecamo na barbles,
-pecamo na varijantu ili ceo monofil, ili spajanje sa liderom,
-4mm moze biti tungsten glava
-ne smemo da pricamo
-moyemo da napusimo sudiju ali to je crveni karton
- kad ulovim ribu prihvatam je meredovom i nosim do cuvarke i ubacujem je tu ( nikako ne dirati RIBU rukama )
sta jos ima u klinac???

a pitanje je ako je npr conehead ili tungsten 4mm a merenjem se utvrdi da 4.1mm ili 4.2mm hoce li nam progledati kroy prste ( jbg nismo mi krivi sto pise 4mm a ono ya nijansicu malo vece)
i da mi neko objasni oko ovog KAD uhvatim ribu da li je tako kao sto sam napisao i da li je meraci posle 1.5h uzimaju i mere ili se ceka da se zavrsi sve?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
i moze li pleteni predvez ako ima lup a nema cvor da se spoji sa tipetom i peca tako? ( mislim na Kuzmine )

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Kad uhvatis ribu odlazes je u cuvarku dok ne dodje sektorski sudija da komisiski odradi merenje i onda se riba vraca u vodu...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Odlicno a za tungsten hoce li tolerisati tih 0.1 0.01 itd

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sektorski sudija treba u kontinuitetu da se krece kroz sektor i odma meri ulovljene ribe i vraca ih u vodu sto pre... Cuvarka ti treba da odlozis ribu dok nedodje sektorki sudija da ga nebu cekao... Za kontaktom sa ribom nemas potrebe sem kad je vadis za merenje! Tako da tako i postupi!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
E to ne znam da li ce biti tolerancije, ponesi parce smirgle kojim mozes obraditi tih 0,1mm... :) ja mislim da nece biti problem ali cemo sve saznati direktno na stazi od delegata i glavnog sudije...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
koliko sam ja razumeo svi meraci ce dobiti onaj alat za kontrolu musica . na njemu ima rupa 4mm ako prodje perla dobro je a ako ne prodje riba ti se ponistava i verovatno sledi neka kazna jer pecas na neispravnu muvu .  :blush:
ja bi da sam takmicar kuci premerio perle da ne dodje do problema na stazi .  :'(

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pa ima da iygubim tih 1.5h u smirglanju.. :hammer: :hammer: Sasa ja dog smirglam ti mi meri ribu  :hammer: :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
maric je napisao(la):
Pa ima da iygubim tih 1.5h u smirglanju.. :hammer: :hammer: Sasa ja dog smirglam ti mi meri ribu  :hammer: :hammer: :hammer:
sta mislis ti da ponesem ja rostilj? jebes plasman , da pojedemo mi to sta upecas  :smoke:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
A ne moze tako..riba se vraca ali neki cevap moze da se okrene  :D ti meri cevape a upisuj ribu  :hammer: :hammer: :hammer:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Ja sam ove sto imam merio sublerom, okruglo 4 mm.
Pa ipak mojem subleru nisam verovao i na drugi digitalni subler pokazalo je 4 mm.

Vrh Dno