Mušičarska Liga 2015

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Eko, dok ga sasa ne proturi kroz rupu nista od toga... :) dzaba ti od tvog digitalca... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma ja uyeo od Radeta iy Time-a conehead 4mm..pokayuje 4mm ali se lomi tu za 0.1 jebem li ga nisam sublerom merio nego na metar..a kakvi su ovi meni ce da yapadne rupa od 3.8mm  :hammer: :hammer: :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ponesi ti Maricu subler za svaki slucaj... :)

Eko jesi li merio sa svih strana? Ja sam merio i neke mi minimalno prebacuju preko 4mm bukvalno 0,1mm jer nije 100% okrugao tungsten vec je blago jajast... A sa sa strane kida prolazi udica je 3,8-3,9

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sve sada zavisi kakvu su rupu probusili na sablonu . ako je sa cetvorkom rizicno je malo ako je tungsten neravan da prodje mera na meru . nadam se da su busili sa 4.1 .  :blush:
ja da sam se spremao vezivao bi 3.8 cak sam to negde i pomenuo u ovoj temi . 0.2 mm nista ne znaci jer je dozvoljeno da se puni telo sa olovom po zelji

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Nema da se nadje, a i 4mm imam dzabe... :) nego sale ponecu ja turpicu jednu da malo razradimo tu rupu... :)

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Ja ih okretao i svugde je bilo 4 mm.
Bas sam razmisljao o tome i proverih i tacno je 4 mm.
I Keno je merio sa sublerom digitalnim i njemu je pokazalo 4 mm, jer smo uzeli iste tungstene pa smo proverili.

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
I sektroski sudija i ja ćemo biti tu sve vreme,a ne negde u kafani na piću.Svi takmičari će biti u par stotina metara,pa će se videti ko ima ribu na štapu,da priđemo i odmah izmerimo,ako je moguće,da riba ne bi stojala u čuvarci.

Pravilno gledano,takmičar ulovi ribu,ubaci je u meredov,daje meraču na obali,ovaj ubaca u čuvarku a zatim merenje i fotografisanje ulova.Kao što rekoh,potrudićemo se da budemo uvek tu,da riba ne mora u čuvarku,već da se odmah meri.
Čim se riba ubaci u čuvarku ili izmeri,merač kontroliše udicu.Ukoliko je sve u redu,takmičar nastavlja.Ukoliko nije,odmah zove sudiju (sektora ili glavnog) da se evidentira problem oko udice,odnosno mušice.

Što se tiče predveza,na stazi će biti delegat saveza,koji je učestvovao u pisanju pravilnika,pa će mu biti objašnjeno sve oko predveza.

Bitna napomena svim takmičarima-poneti takmičarsku knjižicu

Pošto je vreme kakvo je,ponesite preobuku,da se ne bi razboleli.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
SaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleTS , pa kako sad neko može a neko nemože....Ajd molim te pošto si ti dobar sa Ivanom Randjelovićem zvanim mixmaster, tetris, testis ili šta vec....ajd zamoli ga da Ja budem neki faktor tamo...mogu i čep da sudim, kontrolišem...Kako to da mi iz Bgd-a a predstavnik sam NAAAAAAAAAAAAAAAAAAJVEĆE mušičarske sekcije u Srbiji, "Galovice United"(za one sa jeftinijim ulaznicama ili one neobaveštene ima nas stalnih što pridruženih članova između 10-50kom, žive vage  :nowink: :nowink: :nowink: :nowink: nemamo svog predstavnika...Pazi Ja, Prota, ej bre...Prvi među jednakima, predsednik iste...dugogodišnji, još izabran od strane mušičara..nije mi ni tašta ni tast faca u klubu... :whistle: :whistle: još i autoritativna osoba, pun poštovanja i razumevanja za mlađe, slabije...edukator, pacifista, Zvezdaš... :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Má brate ja cim stignem jurim sudiju povadim strimere premerim i ono sto ne valja tj odudara bádal

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Maricu baci ih negde u mom pravcu... :)

Vrh Dno