Mušičarska Liga 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxa Baki imam strimera za tu rupu Xaxaxaxa.. Profesore organizacija na novou :) nije ti to Va :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ima li sta od tog takmicenja ili ne? Ako nema da bezim na vruce prasence u Banju Vrujci :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa da uteram strah u kosti takmicara Xaxaxaxa :hammer: :hammer: pa da mi posle kukaju organizatori sto im miljenici nisu prosli dalje  :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Već si im utero strah, vidiš da nikog nema sem tebe. Adrenalin je čudo  :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
bar ne morate da platite dnevnu dozvolu kao na gradcu  ;)
u

ko ima godisnjza Gradac u ne placa dnevnu ili mozda za moravicu ne treba dozvola uopste? Ako je tako onda svaka cast sto je omoguceno i sirotinji da peca.za dzabe

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
pera je napisao(la):
u

ko ima godisnjza Gradac u ne placa dnevnu ili mozda za moravicu ne treba dozvola uopste? Ako je tako onda svaka cast sto je omoguceno i sirotinji da peca.za dzabe
na moravici vazi ribolovna dozvola za 2015. godinu kupljena u bilo kom gradu srbije  :) bas kao sto si i rekao ...pastrmski revir za sirotinju  :tbumb: da ih je vise takvih u svakom delu srbije bilo bi super , ali na zalost nema  :blush:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
Nadam se da je malo ociscena obala od onih kesa, djubreta i fekalija... :( :( :(

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A gde je bludni sin Marić? Taman sam saznao šta je profa vezao a njega nema  :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
eno ga gleda slike sa moravice od danas  ;) mislim da se odusevio sa vodostajem  :D
profa mu vezuje? kako to konkurentu pravi muve ? da mu ne vezuje sa aluminijumskom umesto sa olovnom zicom  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne vezuje za Marića nego za sebe. Mislio sam da mu otkrijem tajnu dok nisam zaboravio.

Vrh Dno