Mušičarska Liga 2015

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Maric da obuce zvezdin dres i ima da ga pustimo hahahahha

Sent from my iPhone using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
Tihi83 je napisao(la):
Maric da obuce zvezdin dres i ima da ga pustimo hahahahha

Spakovao sam Ja njemu preobuku, al jbg visi interesi....bejbisiting  :( :doh: i mooooorao sam ga postedeti...OMG  :-X :'( :lol:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
E moj Proticu, e moj decko sta ti radis.... Ccc

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sve će mu spremimo, i zvezdin dres i one moje gaće. Ne prepuštamo više ništa slučaju. Da, da, i cigančicu obavezno.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
Ma uplasio sam se...imao sam i telefonske pretnje from Nish...ako Ja dodjem, odma ce neki drom da sleti i da dodje do prekida regularnosti samog takmicenja ... :tbumb:

Nego da salu na stranu ostavimo...reci der ti meni kako je proslo takmicenje, jel bilo sve ok...sudjenje, kibiceri...stanje ribljeg fonda...na sta se dobijala riba...regularnost ulova..itd, znas vec sta nas interesuje???

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
proto , imas veliki minus od mene sto se nisi pojavio  :mad:  zbog toga je maric i podbacio . ceo dan je bio demoralisan  :'( bar da sam mu ja pao kao merac pa da zajedno rastezemo ribe  :doh: bas ga nije htelo nikako  :blush:

sudjenje je bilo na nivou . merenju ribe su uvek prisustvovala tri coveka i sve je slikano . vodostaj je bio idealan kao sto je organizator i obecao . reka je pocela da opada pred sam pocetak takmicenja . ribe ima dosta a o muvama neka pisu takmicari

evo jos jedna slika markovica i specijalni takmicarski zabacaji ...

2cht2dd.jpg

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
fantasticna slika Markovica u pozi Prc kasting

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
352
Moravica nije imala ubistven vodostaj? Ova poslednja slika... dobri ste bili.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
Iskreno mnoooogo mi je zao sto nisam dosao, supruga me iznenadila sa zavrsnim racunom koji se mora odraditi...a svesno zrtvujem pod stare  dane godine ribolovackog zivota  :'( :-\ :(
Zeleo sam svojim prisustvom da dodatno uvelicam spektakl u organizaciji Niske mus. sekcije, miiiiiislim mi funcioneri treba da se cesce srecemo, razmenjujemo im isljenja i usaglasavamo stavove...za bolje sutra...Jer ako ce zaposlenima i penzionerima biti malo bolje...MMOZDA...krajem godine, mozda i nama krene  :nowink:

Moj podmladak diktira uslove, za sada tako...ali Boze zdravlja Gradac ce biti sasvim druga prica  :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Proticu, lovilo se na svastan mita krejice na osamnaestici mi ostali smo orali po dnu :), ja sam strimerisao skoro iskljucivo.
Sudjenje i organizacija su sto se mene tice bili odlicni, minimalna kasnjenja su bila. Sto se ostalog tice to ce organizatori valjda po koje slovo da napisu

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
obecao sam markovicu slike za dz. ali nece da moze  :nowink: mnogo su mu dobro ispale da se dele dzabe  :D . evo jos dve a ako hoce pun format mora da se otvori za neko pivo  :whistle:

j8i73n.jpg

2w568hc.jpg

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
:yeswink:
http://www.ribolovci.org.rs/images/musica_izborno_2015.pdf

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Iskreno mnoooogo mi je zao sto nisam dosao, supruga me iznenadila sa zavrsnim racunom koji se mora odraditi...a svesno zrtvujem pod stare  dane godine ribolovackog zivota  :'( :-\ :(
Zeleo sam svojim prisustvom da dodatno uvelicam spektakl u organizaciji Niske mus. sekcije, miiiiiislim mi funcioneri treba da se cesce srecemo, razmenjujemo im isljenja i usaglasavamo stavove...za bolje sutra...Jer ako ce zaposlenima i penzionerima biti malo bolje...MMOZDA...krajem godine, mozda i nama krene  :nowink:

Moj podmladak diktira uslove, za sada tako...ali Boze zdravlja Gradac ce biti sasvim druga prica  :tbumb:

samo se ti nadaj :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Plasman bas onakav kakav sam najavio. Mita i Oholi visoko kotirani, Maric ocekivano fenjeras :D :hammer:

Ekipno Pozarevac do jaja.

Vrh Dno