Mušičarska Liga 2015

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Da li je moguce da se ovde lome koplja oko loseg prevoda. Da li je normalno da se .nesto sto u startu nije dobro prevedeno samim tim nije po pravilima uopste uzima u obzir? Ako je fips  krovna organizacija da se tako izrazim i ako su  domaca pra ila prilagodjena fipsu onda ne postoji odrednica nije dobro prevedeno,postoji ali je nebitna totalno jer u startu nije ispravno onda se ne peca po domacim pravilima vec po fipsovim i to e svako ko je imao dodira sa slicnim stvarima reci. I ne postoji dobar ili los prevod ,prevod moze biti samo kedan tacan,sve ostalo su slobodne interpretacije koje nemaju tezinu.
I da ne zaboravim ali uvek cu biti uz mitu a ne uz testisa 1210 kome je cilj kontra svemu. Ovde ne mazimo jaja jedni drugima i ovde svako sme da kaze svoje misljenje ,a da li se to meni svidja ili ne i da li se moje misljenje svima svidja ili ne nije bitno  ali ovde nema banovanja ako neko kaze nesto sto se selektoru ne svidja ili sto selektor smatra da nije ispravno.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Tihi, jesi li pismen? Sta  pise u pravilniku? Kako to primenjujes striktno pravilnik u jednom slucaju a u drugom Ne?

Bojane, da si procitao pravilnik nebi ovde pisao svasta, ali posto nisi pises (moram reci) gluposti samo da bi Mitu odbranio zato sto ga napada Mix!!!

Procitaj clan 43

Члан 43.
ДЕЛЕГАТ ССРС на такмичењу има обавезу да врши надзор над обављањем свих фаза
такмичења, све до проглашења резултата и уручивања признања, председава жиријем, Форуму ССРС подноси извештај о томе како је протекло такмичење уз давање оцене главном судији за квалитет обављеног суђења.
[size=12pt]На дужност делегата такмичења која организује Форум ССРС, ИНСТРУКТОРСКИ ТИМ ССРС, именује најискусније судије највишег ранга који на лицу места могу решавати све могуће проблеме у вези са Правилником такмичења и тако преузети одговорност његове регуларности.[/size] Делегат мора носити видно означену акредитацију.

Ja posto ne znam da citam procitala mi devojka, sreca jos me nije ostavila zbog foruma...
Jasno pise da sve nejasnoce otklanja delegat,  a posto se velika vecina nas obratila zbog ringlice dobili smo tumacenje da je mozemo koristiti!!!

Mita se nije obratio delegatu po pitanju koriscenja indikatora trzaja,pa samom tim nema sta da pricamo vise...

Procitajte pravilnik pa onda ajde da diskutujemo!!!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mita se obratio svom sudiji ili meraču, kako god se zove i nema šta da priča sa delegatom. Sudija kom nisu jasna pravila TREBA da se obrati delegatu za pomoć.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pero, a znas li da na toj istoj strani gde je Mix ima i drugih ljudi(lazarevac,bela crkva,nis(bez Mixa), pazar...), i sve nas ces praviti budalama zato sto branis "Mitu od Mixa", i naravno mi nismo na toj strani zato sto ga podrzavamo nego zato sto se osecamo izigranim od strane Mite!!!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tihi ti si prvi prekrsio pravila koriscenjem ringlice. Alo bre rekao Sale Zupa? Jel Sale zupa iznad pravilnika? Jel ti uopste kapiras sta to ja pricam, ako Ne kapiras mogu DA pocnem DA crtam.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Mita se obratio svom sudiji ili meraču, kako god se zove i nema šta da priča sa delegatom. Sudija kom nisu jasna pravila TREBA da se obrati delegatu za pomoć.

Baki sa Bojanom diskutujem o nasem koriscenju ringlice, posto me naziva nepismenim i misli da sam na takmicenje posao kao ovan neprocitavsi pravilnik od A do Š...

Nije morao da cita pravilnik, nije morao da zna ni jedno pravilo, ali to ga ne oslobadja krivice da je pecao nedozvoljenim sistemom...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mogao je da veže i palamar, sudija je bio dužan da mu ukaže na nepravilnost i da ga NE PUSTI na startno mesto

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
pera je napisao(la):
I da ne zaboravim ali uvek cu biti uz mitu a ne uz testisa 1210 kome je cilj kontra svemu. Ovde ne mazimo jaja jedni drugima i ovde svako sme da kaze svoje misljenje ,a da li se to meni svidja ili ne i da li se moje misljenje svima svidja ili ne nije bitno  ali ovde nema banovanja ako neko kaze nesto sto se selektoru ne svidja ili sto selektor smatra da nije ispravno.
pero , ja tebe ne poznajem , vidim da si pozitivan lik i da te ljudi sa kojima se vidjas i druzis vole i sigurno nisi los covek .
ja cu da ti napisem jer slicno kao maric uvek svakome kazem sta mislim a ti molim te nemoj da se naljutis na mene  :tbumb:
bas ovo sto si napisao da ces uvek biti uz nekoga je mazenje jaja
stvarno ne znam kakav problem imas sa mixom pa moras bas u svakom postu da ga pomenes i stvarno ne znam zasto si banovan tamo gde si banovan ...ali svaki bas svaki post ti je u tom pravcu i nekako si ogorcen ili kako vec da se izrazim . ne volis mixa ? banovali te bez razloga na pravdi boga ? prosta stvar i nikakav problem. ti ljudi su mrtvi za tebe i sebe ponizavas kada o njima pises . oni tebe ne pominju i zasto bi ti njima ukazivao cast pominjuci ih ?
ne lome se koplja oko pravila i nije sporan pravilnik . jedino ako postoji osnov i nacin da se obori pravilnik? tog dana se pecalo i sudilo po vazecem pravilniku

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Tehnički gledano, vas je izigrao neobavešteni sudija.

E tu je caka, Mita je meni u lice rekao da je znao da nesme i da su ta pravila po kojima ne sme glupa i da se on pridrzava nekih drugih pravila a ne pravila Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije pod cim okriljem se i odrzava takmicenje...

Zbog ovoga se ja zalazem za najstrozu kaznu, ne zato sto volim ili mrzim Mix-a, vecina ovde ima taj motiv, e to je zalosno!!!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Mogao je da veže i palamar, sudija je bio dužan da mu ukaže na nepravilnost i da ga NE PUSTI na startno mesto

Ali ga ne oslobadja krivice, prijavio ga je njegov sudija!!! Sad ces ti reci kasno...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
Tihi ti si prvi prekrsio pravila koriscenjem ringlice. Alo bre rekao Sale Zupa? Jel Sale zupa iznad pravilnika? Jel ti uopste kapiras sta to ja pricam, ako Ne kapiras mogu DA pocnem DA crtam.
mita je morao da se pridrzava pravilnika koji je sale sa delegatom izmenio na dan takmicenja a ne da peca po nekom stranom pravilniku za koji verovatno vecina nije ni cula . ako smatras da je sale prekrsio ovlascenje zajedno sa delegatom i izmenio pravila uvodeci ring na svoju ruku onda pored mite treba potraziti i njihovu odgovornost i ponistiti takmicenje .
mada ja sumnjam da su to uradili mimo ovlascenja koja imaju

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0

Prvo ja nigde nisam pominjao Sala Zupu, molim te Bojne isprati sta pisem a napisao sam "glavnog sudije i delegata"

E sad se vratis na moj post i procitas ono podeblano crveno iz clana 43 i valjda ce ti sve biti jasno...

Vrh Dno