Mušičarska Liga 2015

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Gledavši sve, bilo je relativno malo vremena da se sve organizuje i usaglasi i normalno je da dođe do ovakvih situacija. Promena pravila na sam dan takmičenja je vrlo osetljiva stvar. Npr, šta ako nisu svi poneli ringlice, znajući da ne smeju da se koriste?

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
:lol:

Svi koji su koristili ringlice da se diskvalifikuju.  :whistle:

To je ZABRANJENO sve dok ne postoji I napismeno, te overeno od strane Saveza!  :-*
Zna se cak I u ovoj ludoj zemlji kako izgleda zvanicni document.

Tihi, nisi skapirao da je glavni sudija zapravo tumac pravila, I na taj nacin ovo:"а лицу места могу решавати све могуће проблеме у вези са Правилником такмичења и тако преузети одговорност његове регуларности." treba gledati, a ne neko ko moze da kaze na takmicenju "e sad mozete malo I na gliste da pecate".  :D

Ako Mita ne ulozi prigovor zbog toga, ima sigurno drugih takmicara koji nisu koristili ring I koji hoce.  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
Baki-Pa je napisao(la):
Gledavši sve, bilo je relativno malo vremena da se sve organizuje i usaglasi i normalno je da dođe do ovakvih situacija. Promena pravila na sam dan takmičenja je vrlo osetljiva stvar. Npr, šta ako nisu svi poneli ringlice, znajući da ne smeju da se koriste?
pa su zato ubacili fluo monofil sa masnom ?  :D

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):

Pa?

Delegat je neko ko regulise pravilnik, ima a pravo na to! Da u pravilniku negde striktno pise da ringlica nije dozvoljena e to je nesto drugo, ali nepise!!!

Sad je i delegat kriv... Pa vi ste hit... ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Koliko cvorova si imao na predvezu, samo molim broj kao odgovor.
Cisto DA vidim koliko si posten.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Kako ne postoji napismeno?

Koliko cvorova si imao na sistemu kad si koristio ring?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi, nikoga ja ne pravim magarcem. Verovatno imam takmičenja više od svih vas zajedno i dobro su mi poznata pravila i tehnike takmičenja. U ovom slučaju,  postoji obostrana odgovornost. Mita u najgorem slučaju može da bude kažnjen oduzimanjem bodova samo u tom jednom krugu ( drugi krug prvog kola čini mi se ). O nekom izbacivanju iz lige i sl mogu samo budalčine ili potpuno neupućeni u pravila da pišu.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
japanac je napisao(la):
:lol:

Svi koji su koristili ringlice da se diskvalifikuju.  :whistle:

To je ZABRANJENO sve dok ne postoji I napismeno, te overeno od strane Saveza!  :-*
Zna se cak I u ovoj ludoj zemlji kako izgleda zvanicni document.

Tihi, nisi skapirao da je glavni sudija zapravo tumac pravila, I na taj nacin ovo:"а лицу места могу решавати све могуће проблеме у вези са Правилником такмичења и тако преузети одговорност његове регуларности." treba gledati, a ne neko ko moze da kaze na takmicenju "e sad mozete malo I na gliste da pecate".  :D

Ako Mita ne ulozi prigovor zbog toga, ima sigurno drugih takmicara koji nisu koristili ring I koji hoce.  :hammer:

ja glasam da se miti pisu jos -3 negativna poena, i da svi koji smo pisali da je prekrsio pravila izvadimo po 100€ za dusevno bol koji je pretrpeo jer ga mrzimo i Mix nas je nagovorio da ga diskvalifikujemo...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
simpsone , japanac , razumete li vi ljudi srpski? pred sami pocetak dobili smo instrukcije da je dozvoljeno na predvez navezati tipet ring za spajanje sa titetom i da nikakav drugi dodatak nije dozvoljen i da ce se smatrati nepravilnim . ako ovo ne kapirate onda jebi ga  :doh: nije bilo dozvoljeno spojiti tipet sa dve omce to su rekli precizno , vec samo sa tipet ringom ili jednim cvorom . dve omce racunaju kao indikator

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Sale, a da li je bilo dozvoljeno da system bude sledeci

na kanap odmah navezano 3m fluo najlona, I na to 1m tipeta 0,14 npr na cijem kraju je nimfa?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sasats, promena pravila na dan takmičenja se ne praktikuje iz razloga koje sam naveo.

Vrh Dno