Mušičarska Liga 2015

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Sale, Oholi ti objasni.
Ceskim nimfarenjem mozes da pecas na 5-6 metara bez problema, a veruj da ta tehnika kad se izuci nije humana.  :lol:

Klasicno nimfarenje mi je nekako... blize musicarenju, da... ali u vrlo malom broju slucajeva i produktivnije od ceskog (francuskog, spanskog) stila.
Naravno, ima dosta ljudi kojma se ne praktikuje jer na neki nacin odstupa od filozofije musicarenja, ali ja i nisam neki puritanac.  :whistle:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Opet ja Maric je ukazao na to da je Miti dozvoljeno tj receno da moze I da su I sudije krive..Baki I ti si odlepio morace drzac da radi  :hammer: :hammer: :hammer:

Ma jok. Ajd da probam ovako: stojiš na semaforu, upaljeno crveno svetlo. Prilazi policajac i daje ti rukom znak da voziš. Šta ćeš da uradiš?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
Baki-Pa je napisao(la):
Ma jok. Ajd da probam ovako: stojiš na semaforu, upaljeno crveno svetlo. Prilazi policajac i daje ti rukom znak da voziš. Šta ćeš da uradiš?

Ovako nesto doslovce mi se desilo pre par dana na uzasno zahtevnoj i prometnoj raskrsnici u centru Beograda....naravno poslusao sam uniformisanog pripadnika saobracajne policije iako sam po zakonu napravio saobracajni prekrsaj.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Ono sto sam napisao je sto opet POTENCIRAS DA NIKO NIJE OKRIVIO SUDIJE A JA NE MUSICARENJE.NET izgiboh sa ljudima da dokazem da su I oni krivii..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):
Ovako nesto doslovce mi se desilo pre par dana na uzasno zahtevnoj i prometnoj raskrsnici u centru Beograda....naravno poslusao sam uniformisanog pripadnika saobracajne policije iako sam po zakonu napravio saobracajni prekrsaj.

A vidis Proto meni se desilo isto ovo kao i Milancetu, nedavno u Podgorici, ali bas isto. Vidim parkirano 20 automobila uz trotoar i pored znaka zabranjeno parkiranje, tu policajac stalno. Pitam policajca (Zakulu) "jel smem ovde da parkiram", on kaze "slobodno samo nemoj na pesacki", ja ga poslusam a taj isti Zakula mi pozove pauka iz momenta. Ode sto evrica u nepovrat.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
maric je napisao(la):
Ono sto sam napisao je sto opet POTENCIRAS DA NIKO NIJE OKRIVIO SUDIJE A JA NE MUSICARENJE.NET izgiboh sa ljudima da dokazem da su I oni krivii..

Uskoro ce i tebi da istekne radno vreme na njet-u  :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: Postaces i Ti "ban-ricMa" :D    :D :bleh: :bleh: :bleh: :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
japanac je napisao(la):
Sale, Oholi ti objasni.
Ceskim nimfarenjem mozes da pecas na 5-6 metara bez problema, a veruj da ta tehnika kad se izuci nije humana.  :lol:

Klasicno nimfarenje mi je nekako... blize musicarenju, da... ali u vrlo malom broju slucajeva i produktivnije od ceskog (francuskog, spanskog) stila.
Naravno, ima dosta ljudi kojma se ne praktikuje jer na neki nacin odstupa od filozofije musicarenja, ali ja i nisam neki puritanac.  :whistle:
japi , ako je prednost to sto te nece boleti ruka od tezine kanapa e onda jebi ga  :doh: detekcija je jos bolja jer se konektor i kanap nalazi na ili iznad same vode i mnogo se bolje vidi . a cesko nimfarenje postaje efikasno kada se koriste dve tri muve . sa jednom muvom se ne razlikuje od mog sistema jedino sto ja gledam u kanap i vidim kad uzme a ti imas bolju detekciju na stapu ili gledas u predvez ili okacis fluo monofil kao mita  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sale ne mlati leba ti. Dokazano efikasan sistem koji svi u svetu koriste na takmicenju. Kanap ne samo da svojom tezinom opterecuje ruku vec svaka tezina na njemu umrtvljuje osetljivost stapa. Evidentno zamara kanap ceo dan ispruzenu ruku i evidentno smeta pri kokosarenju. Takmicari ga imaju samo forme radi, svi bi ga najradije eliminisali. Kanap je tu jer se ovo ipak zove musicarenje, mada je ta metoda svetlosnim godinama daleko od musicarenja.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):

Ja sam ovo hteo isto da pitam,recimo ako staneš pred jednosmernu u pogrešnom smeru i policajac ti kaže prođi,ti kreneš sačeka te drugi na kraju i kazni,šta tad raditi i ko je tada sve kriv?
Uopšte nije tako jednostavno ni jednostrano

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Da,da, tamo mixer već preti banovanjem nekom liku koji ga napušio.  :D
Prosto nije moguće da on nekome preti banovanjem i da on nije u pravu,te dve stavri mi ne razdvajaj molim te.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Pandur je jaci od semafora sta vam nije jasno, jel neko polozio propise?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tehnički, ti nisi u prekršaju sve do zvižduka za početak takmičenja tj samog pecanja. Vreme od ulaska u box do početka pecanja se koristi za pregled opreme, mamaca, u ovom slučaju mušica, i samim ispravljanjem nedostataka. Dakle, u tim momentima, iako imaš neispravnu opremu, niko neće da te kazni već će te naterati da popraviš, ukloniš itd sve nedostatke. Za to služe sektorke sudije i merači, da dovedu sve takmičare u ispravno stanje. Ako neki takmičar odbije, ne daješ mu žuti ili crveni karton sve do trenutka kad se čuje signal za početak takmičenja. Kad čuješ signal, klepaš ga po ušima jer PECA neispravan, a ne zato što neispravan sedi u box-u. U mušičarenju se to radi van box-a i smatra se, da kad ti je sudija dozvolio da uđeš, imaš sve ispravno.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
Pandur je jaci od semafora sta vam nije jasno, jel neko polozio propise?

Nije jaci od semafora jer je semafor od celika, pandur moze da mu ga pusi :D :D

'Ajde sad, ko je jaci predator ili alien?

Oholi pobogu pa svi znaju da pandur ima prioritet ako regulise saobracaj, ali objasni mi moj slucaj iz Podgorice onda? Pandur rekao moze, pauk odneo vozilo. To se desilo Miti, Zakula rekao moze i onda ga prijavio na kraju takmicenja. Pickica cista, uostalom takav mu je i idejni otac. Tipicno!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ako je taj Žakula lik pod imenom Zacoola, zašto se nije juče oglasio a bio je skoro ceo dan na ovom forumu? Ako je neka druga osoba, ja se duboko izvinjavam na insinuaciji.

Vrh Dno