Mušičarska Liga 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
simpson H je napisao(la):
Nije jaci od semafora jer je semafor od celika, pandur moze da mu ga pusi :D :D

'Ajde sad, ko je jaci predator ili alien?

Oholi pobogu pa svi znaju da pandur ima prioritet ako regulise saobracaj, ali objasni mi moj slucaj iz Podgorice onda? Pandur rekao moze, pauk odneo vozilo. To se desilo Miti, Zakula rekao moze i onda ga prijavio na kraju takmicenja. Pickica cista, uostalom takav mu je i idejni otac. Tipicno!

Simpsone molim da ne vredjas ljude nije lepo niti pristojno..verujem da ce se decko oglasiti povodom citavog slucaja..a o sisama necemo da pricamo posto nisi isao sa nama a rekao si axaxaxaxaxxa  :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
Baki-Pa je napisao(la):
Ako je taj Žakula lik pod imenom Zacoola, zašto se nije juče oglasio a bio je skoro ceo dan na ovom forumu? Ako je neka druga osoba, ja se duboko izvinjavam na insinuaciji.

Pa zato sto je to "reMix testisa 1234"...zarad kog i mira u kuci ostadoh u Bgd-u da menjam pelene i ispijam ladno pivo iz gajbe(cisto da pom ognem Maricu, teska gajba de da je celu i punu vraca u Maxi)..
E sad ricMa, posto si deflorisan, a trebao si nam kao takav....duvaj u frulu...jer si zaboravio ono najvaznije ...."ko igra za lovu i zanemaruje taktiku, zavrsise... :bleh: :bleh:"....sad ricMa, sad ga startuj...
I dojdi na vopi popodne, cisto da ti cedim mast...i da mi gledas koleginicino sexy dupe..a i da te chicha Prota nauci vestinu bahatog ponasanja na njet-u..
p.s. i urucim ti odlikovanje za pozrtvovanost na terenu, u ratu i u miru...izgaranje do poslednjeg atoma snage.....DRES CRVENE ZVEZDE!!!  :hammer: :hammer: Trebace ti za Gradac ljubavi... :bleh: :bleh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Xaxxaxaxax ako je dupe u pitanju a da nije tvoje onda dolazim axaxaxx  :hammer: :hammer: :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Sale, ce se vidimo negde, pa ces na licu mesta da vidis razlike, i sam ces da doneses zakljucak, da ne palamudimo na "suvom".  ;)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Eno ga neki Srle potroši jednu adresu i članstvo na net-u  :hammer: :hammer:,prozvao nedodirljivog.

Elem,mene interesuje da li je "naš" savez član tog FIPPS-a ili ne?
Ako sam dobro razumeo FIPPS je iznad našeg saveza,jel tako?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mariću,Mariću,
Džaba se upinješ dole da objasniš neke stvari,nemaš šanse.
Nisu je imali ni mnogi pre tebe pa se plašim da će i sa tobom biti isto,a kad se vidimo na kazanu pričaćemo uz Protino pivo  :hammer:

jel imaš mogućnost da sa tel postaviš sliku koju ti pošaljem na viber ili mms,ja numem što se kaže.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Baki-Pa je napisao(la):
Ako je taj Žakula lik pod imenom Zacoola, zašto se nije juče oglasio a bio je skoro ceo dan na ovom forumu? Ako je neka druga osoba, ja se duboko izvinjavam na insinuaciji.

Sta ima ovde da se oglasava, to ti je zbir samokandidovanoproglasenog selektora, zato je i visio, da vidi sta se pise. Ako i nije pozajmio nalog svom idejnom ocu. :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Simpsone nije bitno da li je pozajmio ili ne mnogi su odavde nekima pozajmljivali za net..ja to nisam uradio npr niti cu al nije lepo da se decko naziva pogrdnim imenima bez obzira da li je pogresio ili nije..ne osudjujem dok ne cujem I njegovu verziju price..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Koga bre nazivam pogrdnim imenom? Pussy??!!?? Pa jesu pussy svi oni, to kazem i u lice i svuda napisem, ne zovem ja pussy zbog greske, dogodi se to svakome. Ali ovo nije greska ovo je tipicna pussy osobina.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Da li je Tenkara pribor dozvoljen?
Pošto vidim da mnogi zagovaraju ideju da ne treba upotreba strune,čime se ništi flycasting i postojanje istog.Pecanje na tipet ma koliki on bio za mene nije mušičarenje.
Indikator je za mene strano tjelo navezano na strunu ili podvez,ne koristim niti ga podržavam.
Ofarbana struna nije inidkator,jer mogu namjerno i da matiram kraj strune ili početak konsunog,kao izgreban.
Ima milion faktora da se nađe "inidkator" ali tumačenje i pravila treba definisati!

Najviše sam razočaran uvredama,na bilo kom forumu  :'(

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako bilo da bilo, imaćete dva jako zajebana protivnika na Gradcu. Iznerviranog Mitu koji će vas sa guštom rastrtiti, pogotovo nišlije i uvređenog Marića, našeg favorita iz senke, koji vam to isto sprema ali u malo blažem obliku. Momci, nabavite vazelin dok mu cena nije skočila.  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Baki-Pa je napisao(la):
Kako bilo da bilo, imaćete dva jako zajebana protivnika na Gradcu. Iznerviranog Mitu koji će vas sa guštom rastrtiti, pogotovo nišlije i uvređenog Marića, našeg favorita iz senke, koji vam to isto sprema ali u malo blažem obliku. Momci, nabavite vazelin dok mu cena nije skočila.  :D

Amin  :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):

Baki kasniš ko muda za veprom,znaš li kada sam ja Marića proglasio za favorita iz senke,iha ha odkad ikad  :hammer:.

A da će biti spektakl biće,posebno kada bane selektor sa svitom.

Vrh Dno