Mušičarska Liga 2015

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
78
maric je napisao(la):
Mita i ja prednjacimo :) bivsi i buduci sampion :)

ma ti kao neki uštirkani baletan, Nurejev...ko da helanke imaš a ne kombinezon  :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
Al sve jedno, sladak si mi... :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Imao sám i aktivni ves i polar imas pravo da jednom pogadjas od kog proizvodjaca :)

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Pa slusajte momci stvarno medju najustirkanikima bili su Maric i Mita,pogledajte slike Mita kao pod peglu,svecano nema sta,kao da nisu krenuli na Moravicu,nego na Labudovo jezero. :tbumb: :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mita je uvek uštirkan, stara škola, kao one dedice što stave kravatu nedeljom.  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Pa I ja sam old school mada naginjem I ka Beckoj skoli za razliku od nekih sa foruma koji su vise kao Hor Beckih decaka  :whistle: :whistle: :hammer: :hammer:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Primetih da je Milance izbrijan. Bas gospodstveni gest  starih musicara,koji  svaki izlazak na vodu  smatraju malom svecanoscu  :respect1:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
78
maric je napisao(la):
Pa I ja sam old school mada naginjem I ka Beckoj skoli za razliku od nekih sa foruma koji su vise kao Hor Beckih decaka  :whistle: :whistle: :hammer: :hammer:

Prosto je vrlo teško i sumnjati u tebi....da su pisali kako se sadio pasulj, okopavao krompir...i Ti bi prvi bio tu...
Kad ja kažem zovi me sutra u 10AM.....Šta se radi???
Ti si na njet-u i kenjaš li kenjas,,,,sve u svilenoj košulji...dobrano pomišljam da Ti uskratim dalje angažovanje i prijateljstvo...i da one 2 (dve) gajbe piva ispijem sam...sa drugarima Ciganima i sa Dekijem cigom iz Kosovske  :nowink:

Vrh Dno