Mušičarska Liga 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:) znam :) al poslusaj me ako bude niza i bistrija od one na takmicenju oko 14-15 h stavi adamsa :)

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
Nizi nivo i znatno bistrija je od one kakva je bila na takmicenju

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
Ako ti kazem da je Kolubara par dana pre takmicenja bila na nivou 80,  a sada na nivou 58, a protok gledano u m3/sec manji za dobranih 50%, nema razloga da ni Gradac bar priblizno nema taj trend.
Drugo, ako ti kazem da sam bio u svojstvu posmatraca u nedelju na takmicenju, i svojstvu pecarosa u utorak, 2 dana nakon takmicenja, i gledao vodu oba puta, i uverio se da se bistri, brze nego sto opada, nema razloga da mi ne verujes. Od tog utorka,evo, prodje jos dana
Trece, Valjevac sam brate, za 2 minuta skoknem do Graca i uverim se...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
ZareVa je napisao(la):
Ako ti kazem da je Kolubara par dana pre takmicenja bila na nivou 80,  a sada na nivou 58, a protok gledano u m3/sec manji za dobranih 50%, nema razloga da ni Gradac bar priblizno nema taj trend.
Drugo, ako ti kazem da sam bio u svojstvu posmatraca u nedelju na takmicenju, i svojstvu pecarosa u utorak, 2 dana nakon takmicenja, i gledao vodu oba puta, i uverio se da se bistri, brze nego sto opada, nema razloga da mi ne verujes. Od tog utorka,evo, prodje jos dana
Trece, Valjevac sam brate, za 2 minuta skoknem do Graca i uverim se...

ne veruje ti zbog onog bravo grobare,znam coveka.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Spremi za sutra onaj sjenički sir. Dolaze u goste dve delije (cigani).  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja