Mušičarska Liga Srbije 2008

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Iz jos nekih uglova

http://ugradu.info/index.php?option=com_content&task=view&id=3063&Itemid=136

http://www.lipljen.com/index.php?action=fullnews&id=455

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
na Djetinji u subotu bice odrzano drugo kolo lige , prijave su u 11 h , a pocetak takmicenja u 13h
vidimo se na Djetinji

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
U strahovitoj sam gužvi i danas putujem - ali zar baš niko od 6 nišlija učesnika (ima čak i nekih moderatora među njima koliko ja znam :mad: ) ne može da napiše i postavi članak sa Gradca!!! Mislim da je zaista bio odlično, sa fantastičnom organizacijom i svim zadovoljnim učesnicima!!! Nego linkovi ka drugim sajtovima :mad: :mad: :mad:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja sam se čuo sa predsednikom MFS, Ivanom Dragojlovićem, koji užurbano priprema sledeći krug takmičenja, pa još nije stigao da objavi rezultate sa Gradca. Bez rezultata nema ni reportaže.
Na ovom sajtu najživlji je forum. Ne treba nam nikakva reportaža, dovoljno je da se učesnici malo raspišu i objave po neku sliku. Milanče je to već uradio, a i ja sam upisao par utisaka i prikačio fotke. Ako to uradi još neko biće dovoljno.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Evo par fotki za one koji nikada nisu bili na Gradcu - mislim da će se jedna od ovih Kuzmi jako svideti ::)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Mislim ipak da ce drugoplasiranom Miljanu vise da se svidja ova prva  ;). Tu je pokupio 5 komada. Imace po fotki lepo secanje.  :tbumb:

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Evo malo slika, mada se nisam previše trudio.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Trebalo je pratiti i ostale aktivnosti  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ajde da mi neko objasni kako to da meni u rezultatima nema ni jedne navedene pastrmke a dve sam uhvatio preko 20cm tacnije jedna je 21 a druga 23cm, a licno sm gledao momka koji mi je bio sudija kako ih upisuje?

u cemu je fora?

ako se ne varam nisam jedini kojeg su zakinuli?

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ima greske koje sam primetio. Naravno i tvoj plasman. Vidim i skim si zamenjen ali mislim da ce da rese i da je doslo do greske u prekucavanju rezultata. Obrati se i Ivanu Dragojlovicu na mail ili telefonom i resice se naravno. Ja ne mogu da se zalim kad sam tu gde jesam  :doh:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Imam jedno pitanje u vezi musica na takmicenju.
Da li moze samo koristiti jedna musica koju musicar odabere za sebe ili je broj musica neogranicen?

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
E hvala Djole! ;)

Jos nesto bih pitao...

Na kojoj lokaciji se na Limu odrzava poslednje takmicenje u ovoj Ligi?

Isao sam na sajt MFS-a, ali on je nepotupn! Nema cak nikakve informacije o reci Lim (uopste), a dok su neke druge reke zastupljene sa slikama i informacijama , koje cak nisu ni na spisku za odrzavanje takmicenja na njima!!! ???

Ma koga boli briga.  :D  :D :D :D

Vrh Dno