Mušičarska Liga Srbije 2008

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
U strahovitoj sam gužvi i danas putujem - ali zar baš niko od 6 nišlija učesnika (ima čak i nekih moderatora među njima koliko ja znam :mad: ) ne može da napiše i postavi članak sa Gradca!!! Mislim da je zaista bio odlično, sa fantastičnom organizacijom i svim zadovoljnim učesnicima!!! Nego linkovi ka drugim sajtovima :mad: :mad: :mad:

Po meni slika pise 1000 reci, tako da koliko slika ima suvisno mi je bilo opisivati Gradac. I da te ne citiram isto mi je misljenje kao i ovo tvoje rumeno  :tbumb:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Idemo dalje i evo slika sa 2 kola sa Djetinje. Rezultati ce biti objavljeni na sajtu MFS. A tada su objavili samo prva 3 mesta kao i musicara sa najvecom pastrmkom.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Još dve slike sa Đetinje.
main.php

main.php

Svaka čast organizatorima ovog takmičenja na Đetinji, kao i onog na Gradcu.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ovaj sto je slikao morace da baci aparat. ??? Pogledajte kako su me iskrivili na ovoj slici gde smo nas sedmorica, ispao sam kao da imam 218, a ne 118 kila.  :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Sumadinac je napisao(la):
Ovaj sto je slikao morace da baci aparat. ??? Pogledajte kako su me iskrivili na ovoj slici gde smo nas sedmorica, ispao sam kao da imam 218, a ne 118 kila.  :D

Ime, sto se sekiras. Masa x Ubrzanje = Sila  ;) Pa posle ima li ko jaci  :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Dajte te razultate! Zašto sam ja kršio noge i upijao kišu? Hoću da vidim svoj skromni plasman.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Odrzano je i 3 kolo MFS na reci Rzav. Prenecu par utisaka a za slike ce se vec drustvo pobrinuti jer sam ovog puta bio bez aparata  :doh:

Druzenje kao i na prethodna dva kola na visokom nivou. Primetan je pad oko broja ucesnika, pretpostavljam vezan za obaveze pojedinaca. Licno nisam zadovoljan celokupnom organizacijom takmicenja a najvise u sudijskom delu kada je posle prvog "poluvrenema" naprasno nestalo nekoliko sudija pa je bilo sektora i bez sudija iz rasloga (  :drunk: ). Te  neka ovo ide kao sugestija za sledece kola sta popraviti. Reka Rzav takva kakva jeste ima dosta potencijala da bude u musicarskom vrhu s tim sto bi trebalo da prodje ipak jos godina dve pa i koja vise uz konstantno poribljavanje. Riba ima ali ne kako je ocekivano za jedno mesto na kakvom je odrzano takmicenje. Od riba ima potocara, kalifa, lipljana, krupnih skobalja i prepuna je sitnih "kedercica". Sem skobalja koji su u punoj snazi ostale ribe tek treba da narastu. Ima sporadicno po koji krupan primerak ali ipak takva reka zasluzuje prave kapitalce. Verovatno ima i po koja druga vrsta ribe ali je ovo vidjeno i zakljuceno s mog stanovista. Tereni su pristupacni, ima finih mesta za predah uz kafe bar uz samo reku ali i obaveznu letnu guzvu pretpostavljam, ako na tom mestu i nije samo kupaliste jer ima dobar vir za tu namenu. Sta jos reci. Staraocima ove reke da uloze jos vise truda i rada a vi takmicari i ostali drugari vidimo se negde kraj reke ili na sledecem 4 kolu MFS. BISTRO

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Teško je organizovati sva ova takmičenja, pa ja imam dosta razumevanja za male propuste. Organizatori ove lige zaslužuju samo pohvale. Sudeći po malo drugačijim planovima za buduća takmičenja, dogovorenim na Upravnom Odboru MFS, sledeće godine bi trebalo da se uključe i zonska (regionalna)takmičenja i prave sudije.
Opet smo se lepo družili, zezali i kovali planove za buduća takmičenja i ribolove.

Prilozi

• Pobednici sa Rzava 2008.jpg
    Pobednici sa Rzava 2008.jpg
    28,3 KB · Pregleda: 215
  • Rzav 2008.jpg
    Rzav 2008.jpg
    83,6 KB · Pregleda: 198

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Isečak sa MFS sajta:

"29.06.2008

B.Bašta - Rača  2008

Četvrto kolo Mušičarske lige Srbije 

Program:

- Skup takmičara - 29.06.2008. u 0730  na Rači

- 09h - početak takmičenja.

- Organizacija - OSR "Mladica" - B.Bašta i MFS"

Vidimo se na Drini :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Voleo bih da vidim tabelu Mušičarske Lige Srbije 2008.

Vrh Dno