MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
,,gazda" Vlada sa visne...

Prilozi

• IMG_1406.JPG
    IMG_1406.JPG
    186,1 KB · Pregleda: 127

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Priprema za gaženje do...

Prilozi

• IMG_1408.JPG
    IMG_1408.JPG
    209,1 KB · Pregleda: 122

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Krajnika (niko nije smeo dublje da gazi)

Prilozi

• IMG_1412.JPG
    IMG_1412.JPG
    452,2 KB · Pregleda: 123

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Ana(sektorski sudija) merači: Učitelj(umetničko ime) Šojić(po zasluzi) Miloš...pored staze

Prilozi

• IMG_1414.JPG
    IMG_1414.JPG
    421,6 KB · Pregleda: 124

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Bojan iz Niš..

Prilozi

• IMG_1426.JPG
    IMG_1426.JPG
    468,6 KB · Pregleda: 114

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
I za malo da zaboravim bata Žakija a možda sam i trebao (ostao mi dužan 300 kinti za sliku)  :D

Prilozi

• IMG_1418.JPG
    IMG_1418.JPG
    488,1 KB · Pregleda: 124

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
ENDE, organizatoru iz Bg-a ovog takmičenja ,mi članovi udruženja ribolovaca ,,Time" iz Pirota pokušali smo da pomognemo kolko smo mogli ,takmičarima nismo mnogo pomogli oko ,,podivljale"reke ali smo neke koji su prvi put ovde upoznali sa našim zavičajem,neki smo se znali od pre neki se tek sad upoznali lično,družili 2 dana na i oko vode, svi Vi ste ostavili na nas pozitivan utisak i ispratili smo Vas sa željom da nam opet budete gosti,izvinite ako smo negde pogrešili ili nekog uvredili! Želimo Vam puno uspeha u daljem takmičenju i još jednom veliko HVALA na lepom druženju!
Ovo nije moj lični stav već stav svih nas iz Pirota koji smo na bilo koji način bili povezani sa ovim takmičenjem i zato ne bi nikog posebno izdvajao i nabrajao poimenice.

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Sasa, hvala ti za iscrpan izvestaj, dobro da ljudi nisu bili put bez razloga buduci da plasman postoji, ipak su ih vreme i vodostaj makar malo "pogledali". Vidim i cujem da je medju mladim musicarima ovo takmicenje izazvalo prilicno interesovanje, ko zna, mozda sledece godine i neko sa ovih prostora resi da se ukljuci. Park prirode bi u tome mogao najvise da pomogne ako misli da bi dodatna promocija musicarenja pomogla i njima u boljem gazdovanju rekama. Svaka cast Radetu a i ostalima koji su pomogli dogadjaj.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Svaka cast momci I Saletu na iscrpnom informisanju u toku jucerasnjeg dana I debelim zivcima posto sam ga zvao par puta I njega I Saleta Zupu :) Takmicarima svaka cast, voda nije obecavala ali su uspeli da iscackaju po neku ribu.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
pannic je napisao(la):
Sasa, hvala ti za iscrpan izvestaj, dobro da ljudi nisu bili put bez razloga buduci da plasman postoji, ipak su ih vreme i vodostaj makar malo "pogledali". Vidim i cujem da je medju mladim musicarima ovo takmicenje izazvalo prilicno interesovanje, ko zna, mozda sledece godine i neko sa ovih prostora resi da se ukljuci. Park prirode bi u tome mogao najvise da pomogne ako misli da bi dodatna promocija musicarenja pomogla i njima u boljem gazdovanju rekama. Svaka cast Radetu a i ostalima koji su pomogli dogadjaj.

Imenjače bilo mi je pravo zadovoljstvo da me oni momci ,,dave" pitanjima ,korestići svaku priliku kad se sretnemo na stazi i što su imali priliku da vide majstore na delu,video sam kako im cakle oči i prepoznao sebe od pre mnogo godina u tom pogledu.Poenta je i bila da što više njih bude gore i vidi nešto novo uživo a ne sa net-a ali nisu vremenske prilike dozvolile da bude više ljudi.Nisam nabrajao zaslužne da ne bi nekog izostavio i uvredio ali da da nije bilo dir. parka prirode Igora(koji je i sam ribolovac) koji je sa ljudima iz parka raščistio takmičarsku stazu celom dužinom ispod ,,manastirskog mosta" po ovom vodostaju koji je bio- pecanje bi bilo skroz nemoguće jer se voda podigla visoko u gusto priobalno rastinje i sam pristup vodi bio bi nemoguć. Oni su očistili celu deonicu nizvodno do samog ulaza u mini kanjon ,,bobovišta" i  svakom delu staze je moglo da se priđe bez ikakvih problema.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Čestitke organizatorima i takmičarima a posebno Vladi Markoviću na odličnom rezultatu.  :tbumb:

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Izuzetno teška voda na ovom vodostaju za ribolov,ali na to niko nije mogao da utiče.Kiša i sneg koji su pali u gornjem delu sliva mnogo toga su poremetili.
Voda se od subote ujutru bistrila i konstantno padala,što je dodatno izazvalo da se krupniji primerci ribe ne javljuju na imitacije takmičara.

Ljudi koji su učestvovali kao podrška samom takmičenju bili su izuzetno ljubazni,korektni i vrlo odgovoroni u svom delu delu posla.

Pod uslovom da maj mesec ne nastavi sa padavinama,kako je počeo,eto me opet u junu na ovoj lepoj reci.Ali,u opuštenom ribolovu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Hajmo takmicari iznesite svoje vidjenje takmicenja I uopste situacije na reci I okolnosti u uslova koje su bili na vodi :)

KENO MS IZVOR

Junior member
Učlanjen(a)
14.07.2011.
Broj reagovanja
0
Što se tiče gostoprimstva svih ljudi koji su bili uključeni u organizaciji takmičenja od mene jedno veliko hvala.Saša i Rade su nas doćekali kao pravi domačini.Zadovoljstvo mi je upoznati takve ljude.Priroda predivna,sigurno ču posetiti ove krajeve u toku leta bar na vikend onako opušteno,običi još nekoliko terena koje mi je Saša pomenuo da su izuzetni.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Takmicenje je odlicno proslo, ja sam licno prezadovoljan.
Jeste da nisam upisao ni jednu ribu jer ni jednu u meri nisam imao na stapu, sve su bile od 14-18 cm ali sam zato odusevljen domacinima i prirodom.
Ljudi nas lijepo sacekali, ugostili, odveli nas u hotel gde smo bili smesteni i poveli nas na pecanje, ako uspemo sta uloviti po ogromnoj vodi.
Zatim blizi obilazak predela gde se nalazimo, druzenje uz pice i kafu... ma domacinski...
Takmicenje organizovali za pohvalu, obezbedili su dovoljan broj meraca koji su bili tu prisutni za vreme celog takmicenja, obezbedili pice i hranu za sve prisutne, jednostavno bez i jednog propusta, sve je bilo perfektno organizovano.
Zaista ova 2 dana pamticu dok sam ziv, i ne mogu cekati prvu priliku da ih opet posetim.
Igore, Rade, Sasa, hvala vam puno, ljudine ste....  :tbumb:

Vrh Dno