Tihi83 je napisao(la):Simsone odgovor si dobio, mozda ti se ne svidja ali si ga dobio!
Ponovicu odgovor na tvoje pitanje "cemu klauzula"
Da se spreci upotreba istih jer smatramo da nije sportski pecti i takmiciti se u Musicarskoj ligi Srbije sa indikatorom! Ako ovo nije dovoljno jasan odgovor ne znam sta jeste!!!
Naravno da imamo sta da smatramo i sta da mislimo, nismo ovce i imamo svoju glavu pa je upotrebljavamo, savez sportskih ribolovaca Srbije nas konsultuje i dozvoljava da sami odlucujemo! Opet to sto se tebi o nesvidja to je tvoja licna stvar postujem to ali nemislim kao ti!
Bilo bi odlicno da je 100% ali nije, samo se jedan klub nije slozio sa dodavanjem klauzule. Jos jednom cu ti ponoviti da smo konsultovali i kolege iz regiona(Crna Gora, Bosna i Hrvatska) da cujemo i njihovo misljenje posto imaju mnog vise iskustva od nas i oni su nas svi podrzali, oni to nemaju jer se kod njih to podrazumeva i ne dovodi u pitanje. Kod nas nema bas toliko takmicarske korektnosti pa smo se jasno ogradili.
Da ovo ja licno smatram hendikepom nikada nebih glasao za dodavanje klauzule, ali posto nemislim da ce uticati na kvalitet pecanja na nekom stranom takmicenju gde ce to biti dozvoljeno onda sam glasao pozitivno. E sad rado cu saslusati sve tvoje argumente zasto je to hendikep i zasto smo pogresili.
Ja licno smatram(a nismo ni u obavezi)da netreba slepo slediti FIPS i svari treba resavatu u svojoj kuci...
Molim te samo mi nemoj opet postavljati ista pitanja na koja si vec dobio odgovor jer ces opet samo dobiti copy/paste odgovor a mozda se nitoliko necu potruditi. Ako hoces konstruktivnu raspravu daj neke novine a ne ponavljanje istih pitanja sa promenjenim redom reci u recenici!
Sa ovim se potpuno slažem.