Tihi83 je napisao(la):Pa ti tvrdis da su se ribe dopisivale, a ja znam da nije bilo nikakvih sankcija i primedbi na to.
Opljacka neko banku pa prodje bez sankcija. Kad ga ne uhvate
Tihi83 je napisao(la):Pa naravo drugo i nije bilo za ocekivati, sem da me proglasis za budalu, neozbilnog...to vam je siguran i veoma cest model da pobegnete iz rasprave.
Za neozbiljnog sagovornika te jesam proglasio ali za budalu si se sam proglasio ovde iznad.
Tihi83 je napisao(la):Mene neozbiljnog idalje zanima sta je to hendikep i kako ce se odraziti na rezultat takmicenja?
To niko da mi objasni a sve vreme pokusavam da od nekog dobijem odgovor, pominjete neozbiljnost, babe,zabe, lonce i poklopce ali o takozvanom hendikepu ni reci!!!
Evo Simsona, Markovica i Mitu javno pozivam da mi objasne sve vezano za taj hendikep koji ja ne vidim!!!
Unapred hvala...
Cim postoji bilo sta za sta smo uskraceni automatski je hendikep, potpuno nebitno sta je u pitanju. Zato je i najlakse i najcistije prepisati doslovno pravila. Onda ne postoji ni jedna jedina dilema. Isto kao za pecanje na tri musice, automatski smo zbog naseg zakona hendikepirani u odnosu na ostale gde je to dozvoljeno. Ali tu je stvar zakona a ne da sami sebi uskracujemo nesto namerno, kao u slucaju "brkova".
Ako ti ovo nije razumljivo, nemoj me terati da se ponavljam. Na nizi nivo od ovoga se necu spustiti i mislim da si sasvim dovoljno inteligentan da zakljucis sta sam rekao.