MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ok to je posteno. Objavi ti Tihi sliku sta ces da koristis. Prosle godine mene sjebaste pecah na monofil sve vreme dok ste svi vi imali pokazatelje. Toliko o fer pleju.

Ko te sjebao? Da si pitao mene dobio bi iskren odgovor i pravi savet, a i ring bi ti dao da sam znao da ga nemas, ja sam drugim takmicarima kutije dao da vade sta im treba a ne ring da ti dam...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Kog foruma, ovog ovde ili u savezu sportskih ribolovaca?

Ovog ovde, ovde su problemi, forumu saveza je sve jasno, tamo nema nedoumica ako ih bude i tamo ce se ukljucim nista se neboj... Vidis da mi dobro ide...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Tihi83 je napisao(la):
A za angazman ce se dogovorimo, ako moze u fazanima da se plati onda sutra posalji punomocje da ga potpisem... ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
moze  :tbumb: ali tvoja gospodja da ih vezuje  :D nista od saradnje ako mi poturis furdu sto ste vezivali ti i oholi  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Zato me i čudi decidirano tumačenje pravilnika od strane Tihog. Pravilnika koji još nije usvojen.  :doh:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pa sta te buni kad pricate o toliko ociglednim stvarima, svi indikatori i modifikacije su zabranjene na predvezu... Pa ne treba Nikola Tesla da tumacu toliko jasne stvari...

Sent from my iPhone using Tapatalk

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
maric je napisao(la):
Ok to je posteno. Objavi ti Tihi sliku sta ces da koristis. Prosle godine mene sjebaste pecah na monofil sve vreme dok ste svi vi imali pokazatelje. Toliko o fer pleju.

Maricu, kakve smo to pokazatelje imali?
Pojasni?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
eko je napisao(la):
Maricu, kakve smo to pokazatelje imali?
Pojasni?
Maric kao po obicaju palamudi. Imao je dovoljmo vremena da promeni sistem makar i pre takmicenja. Svima su sistemi bili na izvolte, niko nista krio nije. Nego voli on da glumi mucenika kojeg svako kao zajebo, svi su protiv njega tralala tralala
Bilo ko bi mu u dao parce drecavog monofila.
Sad je ispade jedini on fer igrac svi ostali smo budale...

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa te dodatke parcice itd. Sve je to bilo u skladu sa Pravilima. Ja nisam bio upoznat sa Pravilnikom prosle godine a I stalno se nesto dodavalo. Zato I kazem objavite Pravilnik na vreme.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ti jedini nisi bio upoznat? Dal si realan? Kako su ostali znali? A uostalom sto pre svega ne procitas pravilnik ili pitas nekoga ko ga zna? Daj ne zajebavaj ljude vise molim te

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Zasto bih ga ja objavio?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa sta seres onda? Kad se objavi dolazim kod tebe ima da te urnisem da mi objasnis sve.

Vrh Dno