MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Ja uopšte nisam bio hendikepiran što nisam koristio 3 mušice...
Jedini kojima je malo smetalo bili su Česi što je razumljivo ali to je što je, znali su pravila unapred pa ako im se ne dopada nisu morali doći.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ne Tihi, imali smo prosle godine problem jer je Pravilnik bio takakav kakav je bio pa se u zadnjem trenutku nesto menjalo jer je pojedincima zinulo dupe da idu na Svetsko ali dobro, bili smo tamo odlicno se plasirali I ta prica je gotova. Ne razumem sta se desilo za godinu dana, ako je bilo price oko uskladjivanja naseg Pravilnika sa Fipsovim zasto nije uskladjen tj preveden u orginalu I zasto mi sad ubacujemo neka svoja pravila po kojima sutra necemo moci da pecamo na Evropskom u Poljskoj? To mi objasni I nema problema.

Sta je menjano prosle godine u zadnjem trenutku? Nisam obavesten o tom menjanju!

Nas pravilnik uskladjen sa Fipsovim, i do da nije je klasicna dezinformacija! Vise puta pisao da jeste a vi ili necete da cunete ili necitate!

A pravila nisu ubacena, vec su samo eksplicitno definisane neke stvari, da se nebi desili da opet nekom padne na pamet da mulja. Posto je njihova logika ako nije eksplicitno zabranjeno onda je dozvoljeno, mi smo stvari koje fips ne dozvoljava eksplicitno zabranili, fips nije jer su tamo ljudi normalni pa nikome ne pada napamet da mulja...

Odgovor na tvoje pitanje je: Sve sto se koristi u domacoj ligi mocice i na svim Fipsovim takmicenjima!!!

Opet si dezinformisan!!!

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Po Fipsinom pravilniku nisu dozvoljene čuvarke a kod nas su se pokazale kao odlično rešenje i obavezne su.  I način suđenja, tj. merenja ribe kod nas je mnogo bolji nego kako je to Fips predvidio...

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
eko je napisao(la):
...
I ono što smatramo nepodobnim za takmičenje zabranićemo našim pravilnikom pa kome odgovara neka se takmiči a kome ne odgovara neka se žali ili odustane od takmičenja...
:tbumb:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A pravila nisu ubacena, vec su samo eksplicitno definisane neke stvari, da se nebi desili da opet nekom padne na pamet da mulja. Posto je njihova logika ako nije eksplicitno zabranjeno onda je dozvoljeno, mi smo stvari koje fips ne dozvoljava eksplicitno zabranili, fips nije jer su tamo ljudi normalni pa nikome ne pada napamet da mulja...

Tihi,
ovo sam vam ja predlagao i koristio baš tu reč - eksplicitno, koju sad ponavljate ko papagaji. Ako i dalje pitaš šta sam predlagao, moraću da crtam a to me stvarno mrzi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
eko je napisao(la):
Po Fipsinom pravilniku nisu dozvoljene čuvarke a kod nas su se pokazale kao odlično rešenje i obavezne su.  I način suđenja, tj. merenja ribe kod nas je mnogo bolji nego kako je to Fips predvidio...
Tuzno sto su kod nas te cuvarke odlicno resenje. Bas jadno.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Zajebavate da takmicari nose cuvarke?  ???

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tihi odgovoricu I Eku I tebi ali sad nemam vremena stigao Helios idem malo da se igram na livadi :)

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Kakve cuvarke konkretno ?  :D One zicane ili one velikee kao na takmicenjima u ribolovu na plovak ?  :eek:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pletene, kao na plovak ali manje. Ne smeju žičane. Nije loša fora....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa to je i tuzno da mora da se trpa riba u cuvarke da se ne bi muljalo. Najpostenije posle riba da se isprzi :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vrh Dno