MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Najpostenije posle riba da se isprzi :)
kao da si mene pitao sta da napises  :D posle takmicenja rostilj za gladne takmicare. i motiv vise da sto vise upecaju ako misle dobro da jedu  :D
salu na stranu....odlicno je resenje cuvarka + fotografija . nema sanse da se mucka ni s ribama ni sa cm. ja bi jos uveo da svaki klub mora da povede svoje merace i da oni mere drugim klubovima  . mnogo smo skloni prevarama i neophodne su ovakve mere da bi sve bilo kako treba da bude .

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Pa jbt gde stoji ta cuvarka i koliko riba provede u njoj?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
cuvarka stoji u vodi  :D salim se ... cuvarka stoji gde odredi takmicar i ribu mora do nje da donese na merenje . a riba se tu nalazi dok se ne pojavi sektorski sudija kao treci svedok ulova . na moravici je to trajalo nekoliko minuta jer su sektorske sudije bili stalno u pokretu . mnogo lepo je sve to funkcionisalo

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
A pravila nisu ubacena, vec su samo eksplicitno definisane neke stvari, da se nebi desili da opet nekom padne na pamet da mulja. Posto je njihova logika ako nije eksplicitno zabranjeno onda je dozvoljeno, mi smo stvari koje fips ne dozvoljava eksplicitno zabranili, fips nije jer su tamo ljudi normalni pa nikome ne pada napamet da mulja...

Tihi,
ovo sam vam ja predlagao i koristio baš tu reč - eksplicitno, koju sad ponavljate ko papagaji. Ako i dalje pitaš šta sam predlagao, moraću da crtam a to me stvarno mrzi.

Baki mnogo pre nego sto si ti to predlozio mi smo vec to bili odradili.

Drugo ti si se najvise bunio za dodavanje klauzule a sad se kao zalazes za precizno definisanje.

Stvarno mi nisi jasan, malo pricas ovako malo onako...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
I ja sam bio protiv u pocetku ali se onda pokazalo kao odlicno resenje, a opet riba ne trpi.

Pogotovo sto ima takmicara sklonih muljanju, pa kad se na sve doda fotografije ulova svaka mogucnost muljanja je iskljucena...

Sent from my iPhone using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Koji si takmicari skloni muljanju? Sto se bre cuti o takvim stvarima, dopisovanja riba.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Baki mnogo pre nego sto si ti to predlozio mi smo vec to bili odradili.

Drugo ti si se najvise bunio za dodavanje klauzule a sad se kao zalazes za precizno definisanje.

Stvarno mi nisi jasan, malo pricas ovako malo onako...

Kad sam ja bio protiv dodavanja klauzule? Ovo što pričaš uopšte nije tačno. Od prvog dana sam za precizno definisanje. Nešto si ti tu pobrkao.... I to žešće.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
falco je napisao(la):
Pa jbt gde stoji ta cuvarka i koliko riba provede u njoj?
simpson H je napisao(la):
Kako gde stoji? Pa za pojasom :) .

Jel moze dzak za krompir? :)

Mislim da dzak moze po Fipsu (jel se tako zove?), ali nas pravilnik to nece tolerisati.  :hammer:
Salu na stranu, ko nam daje pravo da dozvolimo cuvarke kad je takvo ponasanje u slobodnom ribolovu nezamislivo?

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
I posle silnog spinovanja nema odgovora na prosto pitanje  :D

Da li je po fipsu dozvoljen KURLI ili nije?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Znam da kod nas nije, za FIPS ne znam. Posto neki tvrde da jeste a jedni da nije nemam sigurnu informaciju ali cu je dobiti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bratski opusteno stavite sta god hocete u Pravilnik.

Vrh Dno