MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sutra na Gradcu ti pokazujem I dajem muvu da osuris ribu :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Al necemo da fotkamo ulove. Necu toliku ribu da mucim :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Koliko Ja vidim, ozbiljnost postoji samo kod Pozarevca i Pazara...bravo momci  :tbumb: :tbumb:

A Vas dvojica, Gradac je Revir i tamo vazi C&R...tako da to surenje, ubivanje i druge jezicke metode ostavite onima koji su "neupuceni".. :tbumb:

I bistro sutra na treningu...@ric-ma, treniraj, trreniraj, uskoro ce jun i pocetak sezone na "Gradackog lipljena" :bye:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Proto jel te kupimo u Obrenovcu ili ne? Rodjen sam spreman :) a ti bi mogao malo da potrosis kredit na mobilnom.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
PROTA71 je napisao(la):
I bistro sutra na treningu...@ric-ma, treniraj, trreniraj, uskoro ce jun i pocetak sezone na "Gradackog lipljena" :bye:

Pocinje meni tad sezona na Drinskog lipljena :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
U al se zaoštrila situacija.... Svi uveliko treniraju na Moravici a šampion ganja bucove po Tamišu. E sad će da zajebe nešto.  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
svi treniraju na moravici , samo je sampion u krivolovu  :D baki, lovostaj na bucova je uveliko poceo . ne prica se na forumu kada se peca u rupi u zakonu  ;) znas kako je zimus prosao oholi  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Tihi i ja smo ko pravi sportisti u karantinu u bgu ;)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
svi treniraju na moravici , samo je sampion u krivolovu  :D baki, lovostaj na bucova je uveliko poceo . ne prica se na forumu kada se peca u rupi u zakonu  ;) znas kako je zimus prosao oholi  :D

Samo sam proverio dal mogu da te upecam.  :D  Mogao sam iljadu jevrova da stavim da ćeš se ti prvi upecati.  :hammer:  Bucovi su ti slaba tačka. xaxaxaxaxa

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
znas da se useres ali znas i da se operes  :D veoma ubedljivo vadjenje iz situacije  :tbumb: toliko ubedljivo da sam sada na pola pola da li je milance danas krivolovio na pripremama  :-\

Vrh Dno