MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jel to Žakula trenutno prvi?

Bravo bata Žake!  :)

Kamo su vam bre velike ribe? Mita 34 cm najveća?  :doh:

Mora da mnogo glasno pričate i gmacate kao krdo bivola...  :p

Zezam se, naravno. Veoma je jasno i logično da matore iskusne ribe zbrišu u tminu kad se kraj vode pojavi 20 ljudi...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
prodje vec sat vremena kako je baki postavio rezultate  :) nesto slabo ima komentara ?  :D ja bas volim kada se desi neocekivano  . interesantnije je ovako  :tbumb: 

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Meni ova tabela ništa nije jasna.Šta su oni plasmani? Jel to zbir rotacija ili šta? Ako je zbir rotacija, to mora da se vidi.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Meni ova tabela ništa nije jasna.Šta su oni plasmani? Jel to zbir rotacija ili šta? Ako je zbir rotacija, to mora da se vidi.
a prosle godine ti je bila jasna  :D cestitaj zakuli i tihom pa da cekamo naredno kolo  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Ajde bre ne lupetaj. Jel tebi jasna ta tabela? Objasni mi je.
baki , meni nikada nisu bila jasna ta racunanja rezultata na takmicenjima ? plasmani , poeni? da nije nesto lobirao mixmaster da bi izbili na prvo mesto zakula i tihi?  :-\

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne bi me čudilo, upravo su Žakula i Tihi zamutili prošle godine.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki sad lupas jer si ko zna koliko unazad trcao ko tele pred rudu. Tabela je ista kao i prosle godine...
Inace svaka riba koja je ulovlhena je merena i tokom merenja fotografisana .
Sad budi covek pa lepo cestitaj i ne izmisljaj teorije zavere

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Oholi, tebi i dalje nije jasno da se sasats i ja podjebavamo? Tihom od srca čestitam, očigledno je da mu Moravica leži. Ko će na kraju pobediti? To ćemo videti....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bravo momci lovio se solidan br ribe. Kurcite se jos ove godine. Sledece ce cu da vas oderem :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Šampion je odradio trening na Moravici uz moju skromnu pomoć. Konstatovali smo da squirmi worms najbolje radi i da će biti puno krompira.  ;)

Konstatacija je bila 100% tačna. Moravica, ipak, nije takmičarska staza. Previše zavisi od toga šta ćeš izvući iz šešira. Faktor sreće treba svesti na minimum, da me ne razumeju pogrešno svi koji su ostvarili dobre rezultate, i na kojima im iskreno čestitam.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Moravica je odlicna takmicarska staza jeste da je teska ali kvalitetna.

Na svakom sektorskom mestu je imalo ribe, trebalo je samo naci ribu i pravilno joj prezentovati, zakaziti i izvuci do meredova, ova cetri segmenta treba ukompovati sto i nije bas lako kad se gleda sa tacke slobodnog ribolova.

Da ne bude da se sad nesto pravim pametan pricao sam sa skoro svim takmicarima i na celoj stazi je bilo desavanja, na svim sektorskim mestima se hvatala riba, nekima su spadale nekima samo pratile strimere ali je bilo desavanja. A mislim da su i sva sektorska mesta dala po neku ribu.

Vrh Dno