MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Ko te tera da čitaš? Uostalom, šta bi ti čitao da se ovakve stvari ne pišu? Bolje bi ti bilo da napraviš neki gulaš i pozoveš ljude pecanje i klopu.

Čitao bih "magareće godine" Brančila Ćopića ako te baš interesuje,nije ni ovo njihovo loše al se stalno vrte u krug ,nek promene nešto s vremena na vreme čisto radi erotike.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Lepo posaljete tj uplatite kes Peri sutra na racun covek kupi sve I moze da pocne gulasijada :)

Nikako na moj račun ne upalćujte,dužan sam za ratu kredita pa se i ne biste baš leba najeli od mene,pošaljite na poštu pa ću da podignem  :smoke: :smoke:,i nazdravim u vaše ime  :firends: :pijani:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
pera je napisao(la):
Nikako na moj račun ne upalćujte,dužan sam za ratu kredita pa se i ne biste baš leba najeli od mene,pošaljite na poštu pa ću da podignem  :smoke: :smoke:,i nazdravim u vaše ime  :firends: :pijani:

I ja sa tobom  :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A nekad je bilo otvaranje, pa zatvaranje sezone, pecanje, druženje, klopa. Sad su zavrnuli 10.000 godišnja dozvola, a što pre Prskavca stoji bagremac po sred staze, koji moraš da preskačeš i pritom, verovatno, probušiš pantalone, nema veze. E pa ide to baš tako.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
E stvarno ,pomisliće neki početnik da je FF samo izgovor za pečenje i prejedanje. Stojim iza Perine izjave,a samo da dodam ''jedenje-pijenje''

Posle ovih prazika opet RAŽANJ :doh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mafke ,znaš kako se kaže "NEMA UŽIVANJA BEZ PRETERIVANJA" ajd uzdravlje  :firends:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Poziv Gradac:
http://www.ribolovci.org.rs/images/poziv_GRADAC_2016.pdf

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Hvala Maricu...
Kod mene kisa citavu noc pada, nadam se da ce nas sutra makar zaobici.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Koliko sam gledao ceka vas kisa na Gradcu. Nadam se da nece biti jaka I da nece pomutiti vodu. Ako ostane ovakva bice dobrog pecanja :)

Vrh Dno