Tihi83 je napisao(la):
Sta je definicija "ciljani lov" i gde ona postoji?
Kako je po zakonu regulisano pecanje na rekama koje imaju vise razlicitih vrsta a koje su u razlicito vreme u zabrani(klen i pastrmka)?
A obrazlozi situaciju gde se na Djetinji uredno peca pastrmka u sred te zabrane, a da ti napomenem da o Djetinji brigu vodi jedan od najboljih ribocuvara u Srbiji?!
Molicu bez licnih tumacenja, zakon i pravila me zanimaju!
Sent from my iPad using Tapatalk
Eto svasta da se cuje ,ma idi ,na Djetinji,svasta ,hajd nauci me

koliko mi je poznato taj isti ribocuvar ne posecuje gradski deo,jeste uredno se peca u gradskom delu,svakome na cast
To sto ce neko da peca tamo pastrmku pod izgovorom da peca klena ili nesto drugo govori samo o tim istim pojedincima i njihovim shvatanjima vrednosti,takvih je dosta svuda i po samom Bgu ,zamislili ljudi da su megaribolovci zato sto pecaju ribu u lovostaju,ako naidje cuvar,onda puste,ukoliko mrest ne uspe onda nikom nista
Dakle nas zakon jasno nalaze,a to da li ce neki pojedinci da ga krse i glume ludilo,to je na njima ,mi odavno nismo pravna drzava.a realno ni tvoje spinovanje vezano za ovo ne pije vodu,niti ce ikad popiti
Sto se tice tvog tumacenja sam si sebi kontradiktoran,i mozemo izvesti zakljucak da u sustini opravdavas Mitine brkove,jer jelte nisu zabranjeni (cak ni spomenuti) te stoga je za Dž bio kažnjen

potpuno neopravdano
Oholi
Sto se tice prometa ribe,jesi li to igde video ? Procitao na forumu ? Ili si cuo negde ?
Cuo sam i ja da se riba odnosila u cizmama,pa opet ne znam ni gde ni kako ,niti me zanima.
A secam se lepo da si sam izjavio realno znao sam da ce pegava da radi

i to ovde na forumu
Mislim bzv me uzimas u usta,a moja izjava uopste nije bila upucena tebi vec uopsteno,pogotovo pri selektivnom tumacenju
mene na vodi od 1.3.-1.5. u Bgu neces videti,jer necu da se sramotim na takav nacin,kao ni na bilo kojoj reci u kojoj se zna na koju se ribu ide za vreme lovostaja