Jebote Ricma, kod tebe sve za dzabe?! A i u JPS si se uvalio. Niata ne radite a plata kolikamaric je napisao(la):Nisam brate zato i pitam. Dobijao sam za dzabe od SSRS- a.
hocesJebote Ricma, kod tebe sve za dzabe?! A i u JPS si se uvalio. Niata ne radite a plata kolikamaric je napisao(la):Nisam brate zato i pitam. Dobijao sam za dzabe od SSRS- a.
hocessmoker13 je napisao(la):Mislim da gresite, ja sam vadio u Novom Knezevcu, licna karta mi se vodi u Indjiji a zivim u NS!Niko mi problem nije pravio.
Slazem se...Baki-Pa je napisao(la):Nisu, po zakonu, smeli da ti izdaju dozvolu. To je fora da se zadrže pare u Beogradu, o čemu sam već pisao, iako ne gazduju ni jednom vodom. Mada ne vidim nikakav problem gde god da si kupio dozvolu. Po meni je važno da je imaš..
Ne treba ti. Pecas na Gradcu platis dnevnu, na Drini ako te usere da naletis na cuvare takodje uzmes dnevnu, na Limu (Plav) dnevna.........................Baki-Pa je napisao(la):Nisu, po zakonu, smeli da ti izdaju dozvolu. To je fora da se zadrže pare u Beogradu, o čemu sam već pisao, iako ne gazduju ni jednom vodom. Mada ne vidim nikakav problem gde god da si kupio dozvolu. Po meni je važno da je imaš..
A ti i za nas strance vazi?dzolix je napisao(la):Da li je potrebno kad smo u reviru ff na Gradcu npr prethodno imati godisnju drzavnu dozvolu ili moze bilo ko uzeti dnevnu to jest i oni koji nemaju godisnju , , Na Ribniku da bi se uzela dnevna mora se imati prethodno drzavna jednogodisnja,, ,,, tako je barem bilo ranije,,,i tako je u vecini zemalja
ivke037 je napisao(la):Ne treba ti. Pecas na Gradcu platis dnevnu, na Drini ako te usere da naletis na cuvare takodje uzmes dnevnu, na Limu (Plav) dnevna.........................
Meni ni jednom, nisam ih ni sreoneba je napisao(la):Kako se to potrefi ,a meni prosle godine se samo mif potpisao 7-8 puta u dozvolu
I meni se ciniBaki-Pa je napisao(la):Spade liga na 5-6 takmičara.![]()