MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
maric je napisao(la):
Nisam brate zato i pitam. Dobijao sam za dzabe od SSRS- a.
Jebote Ricma, kod tebe sve za dzabe?! A i u JPS si se uvalio. Niata ne radite a plata kolika :hammer: :bleh: :bye: hoces

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
SSRS ima par desetina dozvola kojima raspolaže kako hoće.  :yeswink:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
smoker13 je napisao(la):
Mislim da gresite, ja sam vadio u Novom Knezevcu, licna karta mi se vodi u Indjiji a zivim u NS! :D Niko mi problem nije pravio.

Nisu, po zakonu, smeli da ti izdaju dozvolu. To je fora da se zadrže pare u Beogradu, o čemu sam već pisao, iako ne gazduju ni jednom vodom. Mada ne vidim nikakav problem gde god da si kupio dozvolu. Po meni je važno da je imaš..

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
23
Baki-Pa je napisao(la):
Nisu, po zakonu, smeli da ti izdaju dozvolu. To je fora da se zadrže pare u Beogradu, o čemu sam već pisao, iako ne gazduju ni jednom vodom. Mada ne vidim nikakav problem gde god da si kupio dozvolu. Po meni je važno da je imaš..
Slazem se...

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Baki-Pa je napisao(la):
Ne treba ti. Pecas na Gradcu platis dnevnu, na Drini ako te usere da naletis na cuvare takodje uzmes dnevnu, na Limu (Plav) dnevna.........................

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Da li je potrebno kad smo u reviru  ff na Gradcu npr prethodno imati godisnju drzavnu dozvolu ili moze bilo ko uzeti dnevnu to jest i oni koji nemaju godisnju , , Na Ribniku da bi se uzela dnevna mora se imati  prethodno drzavna jednogodisnja,, ,,, tako je barem bilo ranije,,,i  tako je  u vecini zemalja 

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
dzolix je napisao(la):
Da li je potrebno kad smo u reviru  ff na Gradcu npr prethodno imati godisnju drzavnu dozvolu ili moze bilo ko uzeti dnevnu to jest i oni koji nemaju godisnju , , Na Ribniku da bi se uzela dnevna mora se imati  prethodno drzavna jednogodisnja,, ,,, tako je barem bilo ranije,,,i  tako je  u vecini zemalja
A ti i za nas strance vazi?

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
ivke037 je napisao(la):
Ne treba ti. Pecas na Gradcu platis dnevnu, na Drini ako te usere da naletis na cuvare takodje uzmes dnevnu, na Limu (Plav) dnevna.........................

Kako se to potrefi ,a meni prosle godine se samo mif potpisao 7-8 puta u dozvolu

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Ne znam kako je kad ribari iz srbije ili nekih drugih zemalja  dodju konkretno  na Ribnik ali znam da i reviri pripadaju drzavi a da bi se pecalo drzava trazi da se ima godisnja dozvola  i znam kako je u njemackoj ..Ja sa godisnjom drzavnom dozvolom iz BiH sam lovio u njemackoj pod istim uslovima kao i domaci njemacki ribolovci  nema razlike u cijeni dnevnih dozvola  kao sto je kod nas (stranac domaci )ali sam morao da im pokazem da imam godisnju  iz svoje zemlje,, Da nisam imao godisnju ne bi mogo pecati u njem na pravim ribolovackim terenima ,,ne racunam ribnjake kao rupe bazene gdje se riba kupuje na kilo a izvlaci rib,, priborom, tu moze svako da lovi i onaj koji ima g, dozvolu i onaj koji je nema ,, 

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Maricu ove godine obavezno dozvolu za rekreativni ribolov da trazite na uvid pred Ligu !!!  :whistle:

Vrh Dno