MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pa ko ce kome nego sam sebi ;) Ja sam pecao, Ja sam bio , Ja sam vezao itd. Al ima pravo. Ipak je on nesto uradio sto se tice musicarenja i flytyinga i tu mu skidam kapu :)

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
emporio, čuo sam da klub koji želi ove godine da se takmiči mora da ima trenera.
A isto koliko sam čuo polaganje za trenera košta 25000 dinara.
Mislim ako je to već tako da dam predlog svome klubu da ove godine istupimo iz takmičenja.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Eko to jeste druze. 25.000 je licenca tj polaganje za trenera. Ja sam to odmah pitao. Iskreno ako i za to bude trebala lova i ja dizem ruke.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
To je po državnom zakonu o sportu. Dovoljno je da klub ima jednog registrovanog trenera i može se takmičiti u bilo kojoj disciplini sportskog ribolova.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A može i da angažuje trenera sa licencom sa strane. Koliko će to koštati, ili neće, to je već stvar dogovora.  Bitno je da taj trener ima licencu.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Baki, nisu problem pare već skoro pred sami početak takmičenja saznajemo za to.

Problem je što nismo na vreme obavešteni i do sad bi već svi koji žele da se takmiče taj problem rešili.

Pouzdano znam da je Šaranska Asocijacija Srbije sve svoje klubove i članove obavestila o ovome još u novembru mesecu a mi to saznajemo sad u januara.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Eko ovo za trenere se zna od prosle godine

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Oholi, možda se zna ali mi iskreno nismo znali.

Keno je relativno skoro obavešten o tom.

KENO MS IZVOR

Junior member
Učlanjen(a)
14.07.2011.
Broj reagovanja
0
Verujem da je ta odluka doneta mnogo ranije ali ja sam saznao oko nove godine.Mislio sam da če moči to da se prolongira za kasnije.No u svakom slučaju nači čemo rešenje.Trenutno imamo dosta troškova tako da nam je ovo dodatno opterečenje za klub,ali svakako da ako ne ove godine onda sigurno sledeče imačemo našeg trenera.Za ovu godinu najverovatnije moramo nači nekog sa licencom trenera iz drugog kluba.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
kakve gluposti ... ne mogu da verujem? ko je izmislio ovu nebulozu? trener za musicarsko takmicenje  :D

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Saranska Asocijacija Srbije lijepo je na svom FB profilu jos u novembru obavestila klubove da im treba trener i da se obrate savezu za detalje.

Zasto nas niko nije obavestio na FB grupu ili na neki od foruma?

Ovo koliko sam upoznat nije samo problem naseg kluba vec i dosta njih imaju isti problem.
Bojim se da nam broj takmicara ne padne ispod 20.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
eko, lako se moze resiti problem  ;) koliko klubova ucestvuje u takmicenju? ima bar 5-6 ? podelite na svaki po 4-5 hiljada i imenujte zajednickog trenera  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Kontam da bude trener reprezentacije. Al npr imas klub koji ima jednog takmičara i on mora da ima trenera. Čovek trenira samog sebe.

Vrh Dno