MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Bure baruta.
ova tema da se zatbori i samo ucesnici da pisu,ako je to moguce. A ovo palamudjenje cija cuna veca je nista drugo do sviranje kurcu. Nekoliko ljudi sam video na drini loji mogu xa izbace sgrine kada su u bodi preko struka. Samo nekoliko.

samo da dodam da nebu nisam gledao pa se o o i ne odnosi na njega

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ja na Drini, u vodi do pupka bacam 26-27 metara ( imam i svedoke ). Znači na livadi ladno 30.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
ivke037 je napisao(la):
Mito, ta nismo bacali u Perucu sa TCX-om? Tihi, koliko dugi su ti bili drugi i treci zabac ? Znam samo da taj kanap nije punio stap !?

U pravu si, daljina se bacala sa TCX-om... Neverovatno kako se stvari zaboravljaju, mora sve na papir da se stavi!!! Izvinjavam se i ja svima zbog pogrešne informacije  :doh:
Mete su se gađale sa One-om...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
Mito, ta nismo bacali u Perucu sa TCX-om? Tihi, koliko dugi su ti bili drugi i treci zabac ? Znam samo da taj kanap nije punio stap !?
Upravu si Ivke mete su se bacale Sage One a za distancu je bio CTX. Nemam pojma koliko iskreno jer se nigde nepise a i niko ti ne kaze koliko si bacio. Imao sam oko 7-8 pokusaja prvi su bilo mozda oko 23-25m onda onaj od 28m e posle toga kad sam skapirao da sam bacio za mene tad ozbiljnu distancu trema je uradila svoje, ne znam da li sam uspeo da prebacim 20m u poslednjih par pokusaja!

Sent from my iPad using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
Milanče je napisao(la):
U pravu si, daljina se bacala sa TCX-om... Neverovatno kako se stvari zaboravljaju, mora sve na papir da se stavi!!! Izvinjavam se i ja svima zbog pogrešne informacije  :doh:
Mete su se gađale sa One-om...

Profo"OhNE"  pravljen by Andjelkovic oli Makedonac ili serijski bese??? ??? :doh:
Ich se ne secam...
I stvarno sjajna stvar mi je bilo videti momka sa vrrrrlo malo kose na glavi (Trstenik ili Krusevac), vrhunska tehnika, nije postigao pobednicku daljinu na moju zalost al sjaaaaaaaaaani lupovi, kontrola strune..al bez srece sa vetrom!!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ne mogu da se setim... Bio nekad neki One sa srpskom zastavom ali ne znam da li smo sa njim bacali...

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
PROTA71 je napisao(la):
Profo"OhNE"  pravljen by Andjelkovic oli Makedonac ili serijski bese??? ??? :doh:
Ich se ne secam...
I stvarno sjajna stvar mi je bilo videti momka sa vrrrrlo malo kose na glavi (Trstenik ili Krusevac), vrhunska tehnika, nije postigao pobednicku daljinu na moju zalost al sjaaaaaaaaaani lupovi, kontrola strune..al bez srece sa vetrom!!
Proto, momak se zove Nikola iz Trstenika je. Levom mase. Sad da ga vidis, vrh. Ceo Highwater drzi u vazduhu. Bacali smo prosle godine na livadi Darko, on i ja. Momak u backu baca isto ko u frontu.
Na Drini se pecalo sa hand made TCH-om. Dobro te sluzi pamcenje. Svi smo imali problem sa vetrom sem Tihog koji je imao srecu sa istim prilikom pobednickog zabacaja. Ali Prvak je Prvak a i treba malo i sreca da te hoce

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Svima vetar duvao u grudi samo meni u ledja... :))) U bre Ivke pa to je smesna prica vec odavno... :)

Sent from my iPad using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
ivke037 je napisao(la):
Proto, momak se zove Nikola iz Trstenika je. Levom mase. Sad da ga vidis, vrh. Ceo Highwater drzi u vazduhu. Bacali smo prosle godine na livadi Darko, on i ja. Momak u backu baca isto ko u frontu.
Na Drini se pecalo sa hand made TCH-om. Dobro te sluzi pamcenje. Svi smo imali problem sa vetrom sem Tihog koji je imao srecu sa istim prilikom pobednickog zabacaja. Ali Prvak je Prvak a i treba malo i sreca da te hoce

Da,da, da taj momak, maaaaa savrsena ruka, levak tako je... :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Nisam učestvovao, ali dacu sebi za pravi da prokomentarisem. Kako je to moguce da jednom čovjeku produva vjetar u korist a nikom drugo. Bilo to

figurativno ili ne. Čestitajte  uvijek boljem od sebe pa makar najveci neprijatelj bio. Ljudski je.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
KLENAROS je napisao(la):
Nisam učestvovao, ali dacu sebi za pravi da prokomentarisem. Kako je to moguce da jednom čovjeku produva vjetar u korist a nikom drugo. Bilo to

figurativno ili ne. Čestitajte  uvijek boljem od sebe pa makar najveci neprijatelj bio. Ljudski je.

Ovako, posto smo se licno upoznali Ja cu dati za pravo sto mi i po godisnjem dobu (zima je) a i po godinama zivotnim daje za pravo (otac mogu da ti budem) a i ono najvaznije, bio sam te godine kao posmatrac na doticnom takmicenju...pa cu prokomentarisati budalastinu koju govori tvoje NEISKUSTVO!!!!
Svi smo pobedniku cestitali, ucesnici  a i gosti sa strane a Ja sam  licno bio veoma zadovoljan zbog Tihomirove pobede kao annonimusa!!!
Danas da mu cestitam, ne vidim razloga ni potrebe, glupost bi bila i skroz nepotrebno, nije ovo radio emisiija, svadba pod satrom, proslava punoletsva ili sta vec!!!
Dogadjaj od pre 5-6godina danas cestitati...
Malo razmisliti pre nego sto se pise, ako vec zeli da se izadje iz miljea prosecnosti...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ni ja baš nisam shvatio ovaj post. Čestitasmo mu naravno... Bila je to velika pobeda i osvojio je veliku nagradu. Zasluženo.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Cika ivke stobse nerviras, procackaj malo po forumu. I ne budi nevaspitan.

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Ajde doticni Gospodine, najmanja potreba mi je sa vama se raspravljati  na ovu temu. Rekao sam sta sam imao, i to je to. Vi što ste se  osjetili

prozvanim, ebiga.  Što se godina tiče, tu ste u pravu. Baš u tome i jeste problem.  Nekad vam možda i  dođe iz one stvari u glavu. Najzanimljivije mi

je baš tada kad sam bio kod vas, pričali ste mi o tom takmičenju i momku koji je pobjedio zahvaljujući vjetru. Vjerovatno i odatle moj komentar, nije

čisto onako. Vama svako dobro, i bolje po obojicu da se obilazimo i na forumu i bilo gdje.

Vrh Dno