Ja sam vise puta izneo ovde javno tvoje neistine, a ti mene nazivas lazovom, STRASNO!!! I ako ni jednu moju neistinu nisi obelodanio i prikazao me kao lazova nemas pardona da me vredjas! I evo opet te javno pozivam citiraj moje lazi slobodno!ivke037 je napisao(la):Tihi, ne samo sve da znas nego si i nevaspitan i neotesan a i lazes kako zines. Kakav si ti prvak drzave u FC? Ti jesi pobedio na takmicenju u FC, do duse uz pomoc vetra, ali to nije bilo nikakvo zvanicno prvenstvo, vec takmicenje koje je organizovao Djole.
Nisam zeleo da omalovazavam La Boboa, ako je tako ispalo njemu se najiskrenije izvinjavam.
I nije prvo prvenstvo Srbije u FF bilo 2012. godine nego neku godinu pre i imalo je 15-ak takmicara a na jednom od tih kola sam i ja prisustvovao u svojstvu posmatraca. Imam mnogo godina i nemam potrebe nikome da se dokazujem i lecim komplekse i takmicenje sa te strane me ne interesuje. Voleo bih da Liga zazivi i privuce sto vise mladih.
Ne svidja mi se vas stav, narocito tvoj i zamolio bih te da biras reci kad se meni obracas jer sam i ja do sada o tome vodio racuna.
A sto se Amera tice, ne znas ti sve, znam pomalo i ja nesto.
To sto ti sujeta ne dozvoljava da casno izgubis sve govori o tebi, i namerno ja provlacim pricu o tom takmicenju u FC koje nije bilo Djolovo vec zvanicno takmicenje, SA INOSTRANIM I STRUCNIM SUDISKIM ZIRIJOM!!! A vetar, pa dobar sa sa vetrom sta da ti kazem, znam da te boli...
Ajde za distancu vetar, a sto ne izmislite sta mi je pomogo u metama, to ne pominjes, kako samo NAS 3 TAKMICARA ubacismo 4 mete svi ostali ispod toga?! Sta je tu bio faktor srece??? Ajde ti sto znas ponesto objasni nama neukima?! Ili je vetar bio i tu presudan jer je dok sam bacao duvao u svim mogucim pravcima i navodio moj marker pravo u metu!!!
Ne moras vredjati rad i trud jednog coveka u oplemenjenju musicarenja u Srbiji samo da bi umanjio moju pobedu, bio si, pokazao sta znas i izgubio, prihvati to casno!!! I ligu je organizovao Vlada pa se to ne zove "Vladina liga" vec "Musicarska liga Srbije"
Ja pricam o zvanicnim takmicenjima pod pokroviteljstvom saveza sportskih ribolovaca Srbije, ni jedno drugo me ne zanima, opet iznosis neistine, prvo zvanicno takmicenje je bilo 2012!!!
I to sto ljudi imaju zdrav sportski i takmicarski duh ne karakterise ih kao kompleksase!!! Opet vredjas takmicare ne znam zasto, a da da bi vredjao mene. E pa raspitaj se slobodno o meni ko sam ja, imas i gde, ali van tog tvog klana kako ga nazivas, a gde i sam znas!
Da zelis da liga zazivi uzeobi neko ucesce a ne krijucise iza racunara vredjao ljude zbog kojih ona i postoji, jer da nije Vladimira Todorovica i njegovog ludackog entuzijazma od lige nebi bilo nista!
Reci i nacin obracanja ljudima na forumu je moje licno pravo dok mi urednici ne skrenu paznju da sam presao neke granice, do tada ces morati da trpis, jer ti se obracam onako kako zasluzujes po mom licnom misljenju!
I cela nas komunikacija bi tekla drugacije kad bi ti na primer na moje pitanje "kako znas sa cim trenira USA reprezentacija" dao i konkretan odgovor, a ne u neznanju i iznosenju price koju ti je neko servirao a ne znas ni sam zasto si to napisao "znam i ja ponesto". E ja ti tvrdim da ne znas nista dok ne DOKAZES drugacije!
Sent from my iPad using Tapatalk