MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Maricu, nema potrebe da je gledam. Ti nema sanse da upadnes u 5 prvih. ..

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
maric je napisao(la):
Nema sta nek mi bude. Lepo sam ti pre neki dan napisao koje su ti sanse.... Da zakula zasere a ti da budes prvi......
A sa tvojim trenutnim sposobnostima sanse su minimalne. Da ne kazem nikakve.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Wels. Oholi ne prdi molim te. Nesto prackas sa stapom i mislis da si nimfaros vrhunski. Ae videcemo na svetskom. Iskreno voleo bih nesto da uradis ali mrka kapa. Udji u prvih 100 i bice dobro ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ljudi koji pecaju godinama i nauce reke i seru posle da su vrhunski i predstavljaju se sa su vrhunski je neozbiljno. Gledao ja slike pre sa Gradca i kazem sebi jbt ovi ubise onda odem 3 puta za redom na Gradac i skontam da znam gde je svaka riba i to po imenu. Odem na Djetinju i Visocicu prvi put u zivotu i onda mi ljudi koji idu 7 dana na pripreme kenjaju nesto.Jos bili i prosle godine i opet lose otpecali. Zato ne mogu da vas dozivljavam ozbiljno.
Nije stvar u opste ja, Oholi, Pera, Mika vec u tome da smo daleko od nekih faca svetskih al to je normalno jer oni zive od toga i za to od 365 dana u godini 365 dana pecaju. Zato o palamudjevini i pecanju mogu da pricam o ljudima koji su otisli ove godine prvi put na Visocicu i Djetinju i otpecali je. Ostali vikend pripremasi i dolazim 10 dana ranije da vezbam nek ucute.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
I Oholi ako mislis da si materijal za Svetsko grdno se varas ti si prosecan lokalni ribar. U Kini ces biti Bog musicarenja jer tamo musicare 3 coveka samo. I svaka ti cast :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Stvarno nisam ljubomoran niti me boli stojko ko kako peca al idu mi na kurac ljudi koji sebi daju pravo da komentarisu tudje pecanje i smatraju sebe pretece musicarenju u Srbiji a do juce nisu ni znali sta je to. I necu da komentarisem vise a vi serite o meni sta hocete.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Vladimire jesi uzeo nudlz,a ha ha kakv si ti meni kralj maricu :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mariću je dovoljno da bude u prvih 10. U Vels se putuje avionom, što će reći da su slabe šanse da ode reprezentacija. On je u državnoj firmi, a direktori tih firmi vole da imaju reprezentativca, jer im tako skače rejting. Može lako da se desi da mu firma plati učešće na svetskom i njega boli stojko. Bitno mu je samo da ima status reprezentativca.  ;)

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Posle par puta preračunavanja, uočeno je par grešaka u broju poena koje imaju takmičari.Sada su tabele ispravljene i ove su konačne za treće i četvrto kolo.

Prilozi

• 2017 musica kolo 3.pdf
    154,1 KB · Pregleda: 57
  • 2017 musica kolo 4.pdf
    154,2 KB · Pregleda: 77

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ljudi koji pecaju godinama i nauce reke i seru posle da su vrhunski i predstavljaju se sa su vrhunski je neozbiljno. Gledao ja slike pre sa Gradca i kazem sebi jbt ovi ubise onda odem 3 puta za redom na Gradac i skontam da znam gde je svaka riba i to po imenu. Odem na Djetinju i Visocicu prvi put u zivotu i onda mi ljudi koji idu 7 dana na pripreme kenjaju nesto.Jos bili i prosle godine i opet lose otpecali. Zato ne mogu da vas dozivljavam ozbiljno.
Nije stvar u opste ja, Oholi, Pera, Mika vec u tome da smo daleko od nekih faca svetskih al to je normalno jer oni zive od toga i za to od 365 dana u godini 365 dana pecaju. Zato o palamudjevini i pecanju mogu da pricam o ljudima koji su otisli ove godine prvi put na Visocicu i Djetinju i otpecali je. Ostali vikend pripremasi i dolazim 10 dana ranije da vezbam nek ucute.

???
TROJICA SU BILA OD UTORKA
I SVA TROJICA SU NAJBOLJE OTPECALI
TIHI, DEKI I LA BOBO
JEDINO SU ONI IMALI PO DVA UPISA

TRENING SE ISPLATI!!!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Maricu opet samo jedno. Koji si na tabeli? I zasto si zadnji?
Odakle fenjerasu pravo ista da komentarise?
Sve ostalo cu prepustiti ljudima da procene.....

Vrh Dno