Musicarska zajednica Kragujevca

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Evo jedne teme gde cemo Rancic i ja da vam pisemo o nasim aktivnostima, musicarenju, putovanjima, ft radionicama...
U planu je osnivanje sekcije ali ne zurimo... Ne treba nama sekcija da bi se druzili a to nam je najvaznije...
...tu cete upoznati sve nas kolege iz Kragujevca, videcete gde sve musicarimo, sa kim se druzimo...  :bye:

strashni (Goran) - ja; Kiklop (Nesa - nije aktivan na forumu); Rancic (Dragan); todor (Vlada - registrovan ali nema vremena da pise po forumu)

Na slici nam fali Branko (on je peti clan ali retko je sa nama kad prodje leto)

Prilozi

• ALIM0588.jpg
    ALIM0588.jpg
    137,5 KB · Pregleda: 272

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:tbumb: samo napred i želim vam mnogo lepih i uzbudljivih izlazaka u ovoj 2010.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Prica sa musicarenjem u Kragujevcu pocinje ovako...
Devedesetih godina, u vreme krize, Kiklop pocinje da vezuje musice za Svedsku. Dobar izvor prihoda ali o ribolovu nije bilo ni reci. Hiljade musica je islo bez vize ali pored novca pocinje da stize i prvi pribor.
Polako se Kiklop upoznaje sa Brankom, rodom iz Hrvatske. Doneo covek musicarski pribor ali ne zna gde da baca. Rese njih dvojica da musicare i tako sve krene. Mnogi su se tu resavali da batale sve i nastave samo sa musicarenjem... ali nisu. Oni i danas imaju musicarski pribor ali bacaju 0.5 dana godisnje (u proseku (zajednickom))

Onda je todor (koji je inace aktivno pecao belu ribu sa mojim rodjenim bratom) upoznao Kiklopa i zarazio se... Onda ja resim da musicarim jer sam sebi obecao - ili ces musicariti ili neces pecati - i brat me poveze sa todorom...
Onda Rancic zaluta na forum i zaljubi se u musicarenje...
U par recenica to vam je to... :bye:

Ova slika vam je sa naseg poslednjeg musicarenja za vikend, na Gruzanskom jezeru  :bye:

Prilozi

• ALIM0701.jpg
    ALIM0701.jpg
    89,7 KB · Pregleda: 230

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Obrtite paznju na ledja mog prsluka (Kiklopov rad - ima firmu u kojoj radi vez - vrhunski)
Cisto ako vam zene staju na zivac kad krenete na vodu  :whistle: ;)

Prilozi

• DSC00042.jpg
    DSC00042.jpg
    140,9 KB · Pregleda: 240

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Nađe se i ribočuvar na slici.
Inače što se tiče nedeljnog mušičarenja na Gruži -  :smoke:
Dan prelep, voda mutnjikava i zadula obale, nadošla preko metra. Tamo gde nam je bila do kolena sada dobacujemo strimer. Bez kombinizona ne može da se prođe obalom.
Ne pipa ni bandar, ni štuka....a sve smo ponudili.
Na kraju smo vežbali, probali štapove i ispravljali kanap.
Bili smo na vodi, to je važno.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Kragujevčani  :tbumb:
Kada bi se u svim gradovima mušičari družili kao Vi, mušičarenje u bi u Srbiji za nekoliko godina dobilo neviđenu ekspanziju i bilo bi nas u neverovatnom broju. Vi ste pravi primer neinteresnog druženja i ja Vam želim da Vas u narednim godinama bude mnogo više.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala Strelac.
Kako reče Strašni ko ima nameru i želju da dođe u Kragujevac, ili kojim slučajem prolazi kroz grad - ima otvoren poziv da se javi i svrati na druženje.
Što se nas tiče daćemo sve od sebe da zadržimo zajednički duh mušičarenja.
DOBRODOŠLI  :yeswink:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Alal vera momci!  :tbumb: Zelim vam puno uspeha i musicarskih druzenja.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bravo momci  :tbumb:...nemogu da verujem,toliki grad a tako malo musicara  :doh: ali vidim da vi radite na tome da se musicarenje omasovi kod vas  :yeswink:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Nema veze velicina grada koliko struktura voda koje su oko njega.
Stanu ljudi i dive se kad mi masemo samo za svoj gros, pridju i pitaju, nikome ne ostanemo duzni razgovor, objasnjenje - problem je u njima samima sto to dozive kao nesto sa marsa pa nikad i ne pomisle da bar probaju.

Evo krenucu sa predstavljanjem clanova pojedinacno, pocevsi od najstarijeg po stazu  :respect:

Vrh Dno