Musicarska zajednica Kragujevca

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Sendenca je napisao(la):
Ma necu vise sa vama da se druzim!
Nasao sam novu ekipu za predstojecu sezonu, zadovoljstvo je samo moje! ;) :) :hammer: 
                                                                                                               Kiklop

U što ima dobru motku ova dole na kraju u desnom ćošku ...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Šone je napisao(la):
Sendenca je napisao(la):
Ma necu vise sa vama da se druzim!
Nasao sam novu ekipu za predstojecu sezonu, zadovoljstvo je samo moje! ;) :) :hammer: 
                                                                                                               Kiklop

U što ima dobru motku ova dole na kraju u desnom ćošku ...
pa ako se ove nisu snasle za dobru motku ...... :hammer: :hammer:

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
Jel' mislis na ovu dole sa "Germinom"?

Nego salu na stranu. Da neko ne pomisli, da knjiga spade na dva slova. Ima u ovom nasem ex samoupravljackom gradu jos nasih, koji su pili vodu sa onog izvora.
  Probacu da ih kolko tolko predstavim. Slike koje imam su sture, ali se nadam da ce ih oni videti, pa neka ih azuriraju i sebe predstave u boljem izdanju. Jedino sto mogu da za njih da garantujem, je da su ribolovci do do srzi. Sa pozamasnim ribolovackim stazom. Sa svima njima sam proveo puno nezaboravnih trenutaka na vodi!!!

Prvog kog cu predstaviti je: Bane, cuveni Toza fotograf "Ubica iz Busovace" Izuzetano studiozan lik.Taj prvo sve na te nane prouci, pa tek kada se dobro potkuje znanjem, i uradi domaci kako treba... Ma jenom recju PERFEKCIONISTA!!!

Prilozi

• Bane - Toza.jpg
    Bane - Toza.jpg
    103,4 KB · Pregleda: 143

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
   Drugog koga predstavljam je markantni lik, pod imenom Dragan, jos poznatiji kao "Gaaaddaaafiii !!! Sto njega oce riba, da ne poverujete. sto bi rekli u narodu: " k'o budalu k***c. Ekolog i zastitnik ribljeg fonda do koske. Imali smo nekoliko zajednickih akcija poribljavanja ovih nasih voda. Pre desetak godina iz nasih ruku nasom i samo nasom zaslugom je u Gruzansko (Knicansko) jezero ubaceno 25000 komada mladje stuke. Za Neverne Tome" postoji snimak sa RTS-a!!! "Bas" (sirokousti pastrmski grgec) se nekako slucajno nadje u Bubanjskom i Sumarickom jezeru. (za ne upucene Kragujevacka jezera). Posto sam nacuo da ne znam iz kog razloga proglasen za nepozeljnog u nasim vodama. i da se pod znacima navoda na istog vodi prava hajka da se istrebi. Reci cu da se neko slucajno sapleo o bure koje se opet slucajno naslo pored vode a u kome je bilo oko 160 malih "Basica" do 20-ak cm i tako se Gospodin "Sirokousti" ustolici u nasem komsiluku.
   Sad se tu mogu naci i komadine po 2 kila. Licno jednog takvog uhvatio gore pominjani, koga cu ovim putem zamoliti da izbaci sliku kao dokaz. mislim da je ima. I da malo opise kakav je bio dozivljaj.

Prilozi

• Gadafi.jpg
    Gadafi.jpg
    280,5 KB · Pregleda: 194

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
  Treci koga cu pomenuti je Planic cuveni "Elektrosumadinac, banderas" koji je imao tu srecu da od mene uzme "RST-a", stap za koji ja i dan danas placem. Ubica Curevackih (deo gruzanskog jezera) Klenova,
  istog cu zamoliti da pristavi neku ozbiljniju sliku sa jajima u vodi.

Prilozi

• Planic - Elektricar - Banderas.jpg
    Planic - Elektricar - Banderas.jpg
    150 KB · Pregleda: 154

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
  A evo i cetvrtog i to u drustvu sa njegovim visocanstvom Brankom! Zove se "Misha" i ribolovom se bavi od detinjstva. Voli ribu ko majmun bananu, ko mi neveruje ****** ** nanu !!!
  Naucilo se to i da pravi dobre musice, uze mi leba iz usta. I njega cu zmoliti da se pokaze u pravom svetlu. Nemam ni jednu njegovu sliku gde kvasi kozne gace.

Prilozi

• Branko & Misha.jpg
    Branko & Misha.jpg
    144,4 KB · Pregleda: 169

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
  A sad malo da budem ciganin, po onoj narodnoj "Ko nije za sebe nije ni za drugog". Par slidza iz lepe nam ex Yuge!!!

Prilozi

• Na Trnovackom jezeru.jpg
    Na Trnovackom jezeru.jpg
    225,6 KB · Pregleda: 201
  • Predivna potocara samnom.jpg
    Predivna potocara samnom.jpg
    245,7 KB · Pregleda: 195

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Ko se sa nama druži, a ne zajebava se, nego je mnogo ozbiljan - dobija nagradu...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Pi al' ste bezobrazni, samo na ono mislite, mozda je dobra osoba, laf u dusi  :p

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
E pa izvini, kasno sam objavio... sledeci put svi dobijaju poziv pa izvolte nego nisam ja sledeci put domacin...  :whistle:

Evo par slika upravo odrzane mini FT radionice
Rancic i ja smo vezivali kocijase, Sendenca je vezivao fokice za jednog naseg kolegu a Toda je vezivaoooo... vino  ;)

Prilozi

• ALIM0874.jpg
    ALIM0874.jpg
    152,6 KB · Pregleda: 149
  • ALIM0875.jpg
    ALIM0875.jpg
    122,1 KB · Pregleda: 166
  • ALIM0877.jpg
    ALIM0877.jpg
    102,7 KB · Pregleda: 149
  • ALIM0878.jpg
    ALIM0878.jpg